Μπρούσκο επεισόδιο 612-613-614-615

Μπρούσκο επεισόδιο 612-613-614-615

Μπρούσκο 612

Έκρυθμη η κατάσταση στο οινοποιείο των Ματθαιων, καθώς ο Ματθαίος θέλει να τινάξει στον αέρα την συνέντευξη τύπου που σχεδιάζει η Μελίνα. Η Αλίκη και ο Αλέξης δίνουν συνέντευξη στην Βασιλική για την ληστεία , με την Αλίκη να λέει τα γεωγονία με τον δικό της τρόπο κάνοντας τον Αλέξη έξαλλο. Ο Μηνάς αγοράζει μια έκταση αλόης και σχεδιάζει πως θα πλουτίσει. Ο Ματθαίος μπαίνει έξαλλος στο χώρο όπου γίνεται η συνέντευξη τύπου και κανείς δεν περιμένει την αντίδραση του.

Μπρούσκο 613

Η Δήμητρα συναντά τον Πάτροκλο στο ξενοδοχείο και κοιμούνται μαζί. Οι Ματθαίοι μαθαίνουν πως ο Πάτροκλος έφτασε στην Κύπρο, έτσι ο Νεκτάριος πηγαίνει στο ξενοδοχείο και τον βλέπει με την Δήμητρα. Η Αναστασία μαθαίνει πως η Στέλλα μένει στο σπίτι του Αχιλλέα και πως τους αποκαλεί οικογένεια και ζηλεύει. Η Κωνσταντίνα ατιμάζει ένα νέο σπίτι για να στεγάσει τον δεσμό της με τον πατέρα του Μύρου. Ο Μύρος παρακολουθεί την Δάφνη.

Μπρούσκο 614

Ο Νεκτάριος είναι έξαλλος με τη Δήμητρα που πήγε και συνάντησε τον Πάτροκλο και της απαγορεύει κάθε επαφή μαζί του. Ο Αχιλλέας και η Μελίνα φέρονται σκληρά στη Δήμητρα, ενώ η Αλεξάνδρα ανησυχεί για τον Νεκτάριο. Σήμερα γίνεται ο γάμος του Παύλου και της Χρυσάνθης με απρόβλεπτες συνέπειες. Ο Αλέξης πηγαίνει στο σπίτι του Σηφη και του λέει ότι κινδυνεύει, ενώ η Αναστασία με τον Ματθαίο τσακώνονται συνεχώς στο επαγγελματικό τους ταξίδι.

Μπρούσκο 615

Ο Ματθαίος, η Αναστασία, ο Ανδρέας και ο Αχιλλέας βρίσκονται στη Ρόδο για να αγοράσουν ένα οινοποιείο. Ο Ματθαίος τσακώνεται συνεχώς με την Αναστασία, με τον Ανδρέα να καταλαβαίνει πως αυτοί οι δυο αγαπιούνται ακόμα.