Μπρούσκο επεισόδιο 622-623-624-625-626

\Μπρούσκο επεισόδιο 616-617-618-619-620-621

Μπρούσκο 622

Ο Αχιλλέας ετοιμάζει έκπληξη για την επέτειο του με τη Μελίνα, αλλά αυτή επιστρέφει αργά το βράδυ κουρασμένη στο σπίτι. Ο Σήφης επιτίθεται στον Πάτροκλο, αρνούμενος πως έχει δεσμό με την Άλκηστη. Ο Μύρος ζηλεύει την Δάφνη και έχει πιει έξω από το σπίτι του Διαμαντή, απειλώντας τον. Ο Παύλος ανακαλύπτει πως κάποιος έχει πειράξει τα σχέδια για το οινοποιείο και κατηγορεί την Χρυσάνθη. Η Αναστασία ενημερώνει τον Ανδρέα για την επίθεση που δέχτηκε ο Αλέξης και υπόσχεται πως θα ξεσκεπάσει τον Αλκιβιάδη. Στην Αθήνα βρίσκονται ο Νεκτάριος, ο Ματθαίος και η Στέλλα, ενώ η Μήλινα δέχεται μια απρόσμενη επίσκεψη από την Δήμητρα.

Μπρούσκο 623

Η Μελίνα δεν ξέρει πώς να καλύψει το γεγονός ότι το μωρό της Αλεξάνδρας βρίσκεται στο σπίτι της Μελίνας. Ο Αχιλλέας όμως την διώχνει καθώς δεν πείθεται πως αυτή δεν έχει δεσμό με τον Πάτροκλο. Αυτή πηγαίνει να συναντήσει τον Πάτροκλο, λέγοντας της πως σύντομα ο ντέντεκτιβ θα έχει στοιχεία για την άπιστα του Νεκτάριου. Η Δαφνί ψάχνει για σπίτι, ενώ αρνείται να επιστρέψει στο σπίτι του Μύρου. Ο Ανδρέας ζητά την συνεργασία του Αλέξη, με σκοπό να ξεσκεπάσουν τον Αλκιβιάδη. Ο Διαμαντής συνεχίζει το σχέδιο εξόντωσης του Παύλου, με την βοήθεια του Πάτροκλου. Η Χρυσάνθη μαθαίνει ποιος μπήκε στο σπίτι και πείραξε τα χαρτιά του Παύλου.

Μπρούσκο 624

Η Μελίνα και ο Αχιλλέας τσακώνονται, ενώ αυτός έχει αρχίσει να εκνευρίζεται με το ότι η Μελίνα ζει πλέον μόνο για την δουλειά. Η Αναστασία φοβάται μήπως το κύκλωμα των τοκογλύφων επιτεθούν στον Σήφη, ενώ ο Αντρέας προσπαθεί να την κρατήσει έξω από την υπόθεση. Ο Μηνάς υπογράφει μια καλή συμφωνία με μια φαρμακοβιομηχανία, για την αλόη. Ο Αχιλλέας ζητά από τη Μελίνα να σταματήσει να εργάζεται.

Μπρούσκο 625

Η Μελίνα και ο Αχιλλέας συγκρούονται καθώς αυτή αρνείται να αφήσει την δουλειά της. Η Χρυσάνθη πιστεύει όλα όσα τις λέει ο Πάτροκλος, ενώ αυτός σχεδιάζει με τον Διαμαντή τις τελευταίες λεπτομέρειες πριν καταστρέψουν τον Παύλο. Ο Σήφης συγκρίνει την Άλκηστη, με τη Μελίνα. Η Δάφνη φτάνει στην Κύπρο και αμέσως καταλαβαίνει πως κάτι συμβαίνει ανάμεσα στον Αχιλλέα και τη Μελίνα.

Μπρούσκο 626

Η Μελίνα και ο Αχιλλέας περνούν κρίση στον γάμο τους και προσπαθούν να το κρύψουν από τη Δάφνη η οποία έχει καταλάβει τα πάντα. Ο Χαρίδημος ζητά από τον Μύρο ένα τεράστιο χρηματικό ποσό και ο Μύρος του το δίνει αμέσως. Η Δήμητρα και ο Νεκτάριος είναι δυστυχισμένοι μέσα στον γάμο τους και κρύβει ο καθένας το δικό του μυστικό. Ο Σηφης και ο Ανδρέας ενώνονται για να ξεσκεπάσουν το κύκλωμα.