Μπρούσκο επεισόδιο 627-628-629-630-631

Μπρούσκο επεισόδιο 627-628-629-630-631

Μπρούσκο 627

Ο Ανδρέας συμμαχεί με τον Σήφη χωρίς όμως να του πει πως ο Αλκιβιάδης είναι ο τοκογλύφος. Η Αναστασία ζηλεύει τη σχέση του Ματθαίου με την Στέλλα. Ο Ανδρέας ενοχλείται με την συμπεριφορά της Αναστασίας προς την Χρυσάνθη. Η Δάφνη προσπαθεί να φέρει κοντά την Μελίνα και τον Αχιλλέα. Ο Διαμαντής και ο Πάτροκλο νοθεύσουν το κρασί του Παύλου. Ο Σήφης χαίρεται όταν η Άλκηστη του ανακοινώνει πως θα πάνε ταξίδι. Ο Νεκτάριος έρχεται σε άσχημη θέση, καθώς η Μαρίνα βλέπει φωτογραφίες του ετεροθαλή αδελφού της, στο κινητό του πατέρα της.

Μπρούσκο 628

Η Μαρίνα γίνεται έξαλλη με τη φωτογραφία αυτή, ενώ ο Νεκτάριος έρχεται σε πιο δύσκολη θέση όταν η Δήμητρα βλέπει τη φωτογραφία και αναγνωρίζει το παιδί. Ο Πάτροκλος ανακοινώνει στη Δήμητρα πως θα ταξιδέψει στην Κύπρο για να συναντηθούν. Η Άλκηστη και ο Σήφης ετοιμάζονται για το ταξίδι, ενώ αυτή του ανακοινώνει πως όταν επιστρέψουν θα βάλει μπροστά την αίτηση διαζυγίου. Το ταξίδι ακυρώνεται, γιατί ο Αλκιβιάδης επιστρέφει στην Κρήτη. Ο Ματθαίος θεωρεί τη Μελίνα πρόβλημα για την εταιρεία και ο Αχιλλεύς τσακώνεται μαζί του. Ο Χαρίδημος έντρομος προσπαθεί να καθυστερήσει τον ερχομό της μητέρας του Μύρου. Η Δάφνη όταν μαθαίνει πως ο Μύρος έχει συνάψει δεσμό επιστρέφει στην Κρήτη.

Μπρούσκο 629

Η Μελίνα πείθει τον Αχιλλέα να πάνε μαζί στο εξωτερικό για να καλύψουν τον Σήφη. Η Χρυσάνθη είναι χαρούμενοι που ήρθε κοντά με τον Σήφη. Ο Ματθαίος ανακοινώνει στη Στέλλα πως δεν θέλει να είναι άλλο μαζί. Η Δήμητρα συναντιέται με τον Πάτροκλο, ενώ ο Νεκτάριος θέλει να αποκαλύψει το μυστικό.

Μπρούσκο 630

Το ταξίδι ανάμεσα στα δυο ζευγάρια γίνεται, αλλά ο Αχιλλέας και η Άλκηστη δεν βλέπουν με καλό μάτι το δέσιμο μεταξύ Σήφη και Μελίνας. Ο Διαμαντής θέλει να τιμωρηθεί ο Μύρος, καθώς πιστεύει πως εξαιτίας του δεν έχει κατακτήσει ακόμα τη Δάφνη. Ο Μύρος περιμένει την απάντηση της Δάφνη σχετικά με την πρόταση γάμου. Η Αναστασία και ο Ανδρέας θέλουν να συγκατοικήσουν και πολλοί είναι αυτοί που ενοχλούνται. Ο Διαμαντής τσακώνετε με τον Πάτροκλο καθώς αυτός επικοινωνεί ακόμα με τη Δήμητρα, ενώ ο Νεκτάριος είναι έτοιμος να αποκαλύψει σε όλους για την σχέση του με την Αλεξάνδρα και το πώς έχουν ένα παιδί μαζί.

Μπρούσκο 630

Τεράστιο το σοκ για την Δήμητρα, ενώ αυτή τα έχει βάλει τώρα με όλη την οικογένεια. Η Άλκηστη και ο Αχιλλέας κάνουν τα πάντα ώστε η Μελίνα και ο Σηφης να μείνουν μακριά. Η Αναστασία και ο Ματθαίος έχουν καταλάβει πως τα αδέλφια τους, τους έχουν πει ψέματα για το ταξίδι. Η Δάφνη και ο Μύρος ανακοινώνουν πως παντρεύονται, ενώ ο Χαρίδημος φοβάται μήπως αποκαλυφθεί η αλήθεια, ότι δεν είναι δηλαδή πατέρας του Μύρου. Η Στέλλα θέλει να ξανακερδίσει τον Ματθαίο και τον καλεί στο σπίτι της για δείπνο.