Μπρούσκο – Δείτε τι θα γίνει στα επόμενα επεισόδια της σειράς

Μπρούσκο - Δείτε τι θα γίνει στα επόμενα επεισόδια της σειράς Μπρούσκο – Δείτε τι θα γίνει στα επόμενα επεισόδια της σειράς. Συνεχίζονται οι συνταρακτικές εξελίξεις.

Ο Σήφης ζητά τη βοήθεια του Μηνά ώστε υπό την απειλή των όπλων να διώξουν τον Νικηφόρο από την Κρήτη. Όμως η Γεσθημανή ειδοποιεί αμέσως την Αναστασία. Ο Αχιλλέας χτυπά τον γιατρό διότι αυτός του λέει πως ακόμα δεν μπορούν να πάρουν το παιδί, καθώς αυτό έχει παρουσιάσει ίκτερο. Ο Αχιλλέας έξαλλος του λέει ίκτερο το δικό μου το παιδί; Θα σε καταγγείλω στον ιατρικό σύλλογο. Ο Ροκάκης ομολογεί τα εγκλήματα του.

Ο Νεκτάριος για πρώτη φορά αναγνωρίζει τη Χρυσάνθη ως μητέρα του. Της μιλάει πολύ τρυφερά, ενώ της λέει πως μπορεί να τον μεγαλώσει η Σοφία, αλλά αυτή τον έφερε στον κόσμο. Ο Σήφης διώχνει τη Γεσθημανή από το σπίτι με άσχημο τρόπο, ενώ ο Σήφης όσο η Μελίνα είναι στο μαιευτήριο δεν την αφήνει στιγμή, ενώ κοιμάται στο διπλανό κρεβάτι.

Η Μελίνα με τον Αχιλλέα και το παιδί επιστρέφουν στο σπίτι και συστήνουν την μικρή στην Αγάπη, λέγοντας της πως είναι η αδελφή της και θα πρέπει να την αγαπάει. Το ζευγάρι είναι ευτυχισμένο, αλλά περνάει στιγμές αγωνίας, καθώς δεν έχουν βρεθεί ποτέ ξανά μόνοι με ένα μωρό.

Youweekly.gr