Μπρούσκο – Ποια θα επιλέξει ο Πάτροκλος; Την Άννα ή τη Δήμητρα

Μπρούσκο - Ποια θα επιλέξει ο Πάτροκλος; Την Άννα ή τη Δήμητρα

Ποια θα επιλέξει ο Πάτροκλος της σειράς Μπρούσκο; Την Άννα ή τη Δήμητρα

Ραγδαίες θα είναι οι εξελίξεις στον τρίτο κύκλο της αγαπημένης μας σειράς, με τον Πάτροκλο να έρχεται αντιμέτωπος με το μεγαλύτερο δίλημμα της ζωής του. Να εγκαταλείψει τη γυναίκα του για τα μάτια της Δήμητρας ή να ξεχάσει μια για πάντα τη δεύτερη;

Τα νέα επεισόδια ετοιμάζονται ήδη και θα ξεκινήσουν την προβολή τους μέσα Οκτώβρη. Μια από τις υποθέσεις τη σειράς που μας κεντρίζει το ενδιαφέρον είναι τα μπερδεμένα αισθήματα του Πάτροκλου για τις δυο γυναίκες. Μετά τα χαρμόσυνα νέα ότι η γυναίκα του είναι έγκυος, εκείνος πετάει στα σύννεφα. Θέλει να κάνει οικογένεια και στο πρόσωπο της Άννας έχει βρει ένα στήριγμα. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν είναι πρόθυμος να εγκαταλείψει τα πάντα για χάρη της Δήμητρας.

Στο τελευταίο επεισόδιο του Β’ κύκλου είδαμε τη Δήμητρα να καταρρέει μιας και μαθαίνει την παράνομη σχέση του Νεκτάριου με την Αντιγόνη. Θέλει λοιπόν να πάρει τα παιδιά και να φύγει στο εξωτερικό. Μόλις το ανακοινώνει στον Πάτροκλο αυτός της λέει πως θα την ακολουθήσει!

Όμως μετανιώνει για όσα της είπε καθώς δεν θέλει να αφήσει τη γυναίκα του και το παιδί του. Δεν θέλει να κάνει στην οικογένεια του, όλα όσα του έκαναν οι δικοί του. Η Δήμητρα είναι απαρηγόρητη και για τον Νεκτάριο, αλλά και για τον Πάτροκλο που επέλεξε τη γυναίκα του. Δεν θέλει να χάσει τον Πάτροκλο και έτσι βγάζει στην επιφάνεια το σκληρό της πρόσωπο.

Όμως η Άννα παρουσιάζει πόνους και ζητά χρόνο από τη Δήμητρα μέχρι να βεβαιωθεί ότι το παιδί του είναι καλά. Αυτό δεν αρέσει στη Δήμητρα η οποία τον απειλεί πως θα αποκαλύψει σε όλους τον παράνομο δεσμό τους. Ο Πάτροκλος τώρα πρέπει να αντιμετωπίσει πολύ δύσκολες καταστάσεις.

πηγή: tv24