Μπρούσκο – Ρουά ματ: Τα 5 πρώτα επεισόδια της φετινής σεζόν

Μπρούσκο - Ρουά ματ: Τα 5 πρώτα επεισόδια της φετινής σεζόν

Οι αγαπημένες μας σειρές «Μπρούσκο» και Ρουά ματ επιστρέφουν πολύ σύντομα στις οθόνες μας με νέες ιστορίες και ίντριγκες.

Τι θα δούμε στα πέντε πρώτα επεισόδια της σειράς «Μπρούσκο»;

Η σειρά τη νέα σεζόν θα αλλάξει ώρα προβολής και θα προβάλλεται στις 21:00, ενώ οι υποθέσεις πρόκειται να είναι ακόμα πιο δυνατές, με την παραγωγή ακόμα πιο ακριβή.
Στο τελευταίο επεισόδιο βλέπουμε την παγίδα θανάτου που στήνεται για το νεαρό ζευγάρι Αχιλλέα και Μελίνα, ενώ χωρίς να το θέλει μπαίνει ως παράπλευρη «απώλεια» στο συμβάν και ο Σήφης. Οι τρεις τους καταφέρνουν να γλυτώσουν, αλλά τίποτα δεν θα είναι πια το ίδιο από εδώ και στο εξής.

Δύσκολες στιγμές περνάει ο Σήφης, καθώς η κόρη του είναι απαρηγόρητη με το θάνατο της μητέρας της. Στο πλευρό του συνεχώς η Όλγα η οποία θέλει να του ανταποδώσει τη βοήθεια που της παρείχε έναντι του Διαμαντή. Έτσι αρχίζει μια νέα ιστορία αγάπης στα πρώτα κιόλας επεισόδια. Η Χρυσάνθη όμως κάνει την εμφάνιση της, γεγονός που κάνει τον Σήφη να συγκρουστεί με τον πατέρα του. Άλλωστε αυτή ήταν η γυναίκα που μπήκε ανάμεσα στην οικογένεια του και τους διέλυσε.

Η Λουκία νιώθει προδομένη και θέλει να πάρει εκδίκηση και από τον πατέρα, αλλά και από τον γιο. Έτσι βλέπουμε τη Λουκία να παίζει ένα παιχνίδι στα σχέδια του Νικηφόρου. Και οι δυο δεν θα σταματήσουν πουθενά.
Ο Διαμαντής συνεχίζει να οργανώνει λεπτομερώς τα σχέδια του. Χωρίς ακόμα να ξέρουμε εάν είναι απόπειρα αυτοκτονίας ή μια ακόμα παγίδα, αυτός εξακολουθεί να κινεί τα νήματα. Μάλιστα, όταν μάθει πως ο Σήφης κινδυνεύει, θα κάνει τα πάντα για να τον προστατεύσει, ακόμα και τώρα που τον έχει αποκληρώσει.

Η Δήμητρα έμαθε σχετικά με τον άντρα της και την Αντιγόνη και ετοιμάζεται να φύγει στο εξωτερικό. Ο Πάτροκλος της λέει πως θα πάει μαζί της, χωρίς να έχει επίγνωση της τωρινής κατάστασης. Ότι σε λίγους μήνες θα είναι πατέρας. Η Δήμητρα επιστρέφει στην Κύπρο, αλλά δεν θέλει καμία σχέση με τον Νεκτάριο. Ο Πάτροκλος προσέχει πολύ την Άννα και το γεγονός αυτό κάνει τη Δήμητρα έξαλλη. Εν καιρό, θα δούμε και το πραγματικό σκληρό πρόσωπο της καλής μέχρι τώρα Δήμητρας.

Ρουά ματ.

Ο Αντρέας μπαίνει στη φυλακή και αυτό διότι άνοιξε πυρ εναντίων του παράνομου ζευγαριού με δραματικές συνέπειες για αυτόν. Η Μαρία νιώθει ένοχη καθώς γνωρίζει πως εάν αρνιόταν τον Φίλλιπο, τίποτα δεν θα είχε συμβεί. Ο Φίλιππος θέλει να έρθει τώρα κοντά στη κόρη του και να κερδίσει το χαμένο χρόνο. Έτσι η μικρή Νεφέλη μαθαίνει ποιος είναι ο πραγματικός της πατέρας.

Η Ρουμπίνη κινδυνεύει για ακόμα μια φορά, ενώ ζει όμορφες στιγμές με τον Μάξιμο. Οι δικοί της βλέπουν τα σημάδια και την προειδοποιούν πως κινδυνεύει, αλλά αυτή δεν γνωρίζει από τι!.

Η Παυλίνα ζει όμορφες στιγμές καθώς περιμένει το παιδί του Μιχαήλ. Ωστόσο, αυτός δέχεται ένα περίεργο τηλεφώνημα και φεύγει χωρίς να ενημερώσει την Παυλίνα. Μια γυναίκα –αράχνη όμως εμφανίζεται από το παρελθόν του και όπως δείχνουν τα πράγματα θα προκαλέσει μεγάλη αναταραχή στο ζευγάρι.