Ξύλο στο Μπρούσκο – Σήφης και Αχιλλέας παίζουν μπουνιές

Ξύλο στο Μπρούσκο - Σήφης και Αχιλλέας παίζουν μπουνιές Ο Αχιλλέας με τη γέννηση της κόρης του τα έχει εγκαταλείψει όλα και ζει όλες τις στιγμές μαζί με την γυναίκα του και το παιδί τους. Τα αδέλφια του τον συγχωρούν για τη στάση αυτή, αλλά ο Σήφης όχι, καθώς τον ενημερώνουν κάποιοι συνεργάτες από το εξωτερικό και του λένε πως ο Αχιλλέας δεν έχει προχωρήσει τις διαδικασίες.

Το μωρό καλεί και ο Αχιλλέας είναι έντρομος γιατί το παιδί δεν σταματά. Ο Σήφης τότε τον παίρνει τηλέφωνο και του ζητά τον λόγο που έχει καθυστερήσει η διαδικασία με τους συνεργάτες από το εξωτερικό. Ο Αχιλλέας του λέει πως δεν έχει μυαλό για αυτά τώρα, ενώ όταν ακούει και τη Μελίνα να του φωνάζει του κλείνει το τηλέφωνο, λέγοντας πως δεν μπορεί να μιλήσει για δουλειά τώρα.
Ο Σήφης παίρνει αμέσως το αεροπλάνο και πηγαίνει στην Κύπρο. Το ζευγάρι ότι κοίμισε το παιδί και ξεκουράζεται. Τότε χτυπά το κουδούνι και με το που μπαίνει μέσα ο Σήφης, επιτίθεται στον Αχιλλέα λέγοντας πως του σαμποτάρει τη δουλειά.

Ο Αχιλλέας του λέει πως τώρα δεν εργάζεται, καθώς γέννησε η γυναίκα του και ο Σήφης έξαλλος του ρίχνει μπουνιά. Ο Αχιλλέας πέφτει κάτω από το χτύπημα και όταν σηκώνεται αρχίζει … άγριο ξύλο.
Η Μελίνα ακούει τον τσακωμό και αμέσως μπαίνει μέσα να τους χωρίσει φωνάζοντας τους, όμως τρώει μια σπρωξιά και πέφτει κάτω. Η Μελίνα αμέσως σηκώνεται και αρχίζει να τους φωνάζει. Τότε μπαίνει μέσα ο Ματθαίος και ζητά να μάθει τι έχει συμβεί. Ο Ματθαίος λέει στον Σήφη πως θα τακτοποιηθούν όλα, αλλά αυτός δεν φεύγει μέχρι ο Αχιλλέας να κάνει τη δουλειά του.

TiVi Σίριαλ