Μπρούσκο – Το τελευταίο επεισόδιο της φετινής σεζόν

Μπρούσκο  - Το τελευταίο επεισόδιο της φετινής σεζόν
Μπρούσκο – Το τελευταίο επεισόδιο της φετινής σεζόν

Μα πόσο δυσάρεστες μπορούσαν να είναι οι εξελίξεις στην αγαπημένη μας σειρά μιας και βλέπουμε την Αγγελική να δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή μετά το σοβαρό τροχαίο και η μικρή Στεφανία να είναι άφαντη, με τους πάντες να αγωνιούν για την τύχη του μικρού κοριτσιού.

Ένας άγνωστος άντρας έρχεται για να ανατρέψει τις ζωές των πρωταγωνιστών, αφού πρέπει να εκτελέσει το σχέδιο δολοφονίας τόσο του Σήφη, αλλά και του ευτυχισμένου ζευγαριού Μελίνας και Αχιλλέα, σχεδιάζοντας μια παγίδα, η οποία θα έχει δυσάρεστη κατάσταση.

Ο γάμος τελικά της Βασιλικής γίνεται με πολλά εμπόδια, ενώ ο Αχιλλέας και η Μελίνα δείχνουν σε όλους πόσο καλά είναι, χωρίς να ξέρουν τι τους περιμένει. Η Δήμητρα πλέον γνωρίζει την αλήθεια σχετικά με τη σχέση του άντρα της με την Αντιγόνη, ενώ ο Μανωλιός μαθαίνει και αυτός τι έκανε η γυναίκα του με τον Κίκη στο δωμάτιο του ξενοδοχείου και μη αντέχοντας την ιδέα πηγαίνει να ξεπλύνει την ντροπή του.

Η Αναστασία και ο Ματθαίος είναι μαζί, αλλά μαθαίνουν κάτι που θα τους σοκάρει, ενώ ο Διαμαντής από τη φυλακή, ετοιμάζεται να δώσει ένα τέλος σε αυτή την κατάσταση.
Ακόμα πιο ανατρεπτικές αναμένονται οι εξελίξεις στα επεισόδια της επόμενης σεζόν.