Οι συμμαθητές – Δείτε τα επεισόδια 1-2-3-4-5

Οι συμμαθητές - Δείτε τα επεισόδια 1-2-3-4-5

Οι συμμαθητές – Δείτε τα επεισόδια 1-2-3-4-5

Οι συμμαθητές, επεισόδιο 1 – 2. Είκοσι χρόνια πριν μια ομάδα μαθητών γιορτάζει την αποφοίτηση του από το Λύκειο, σε ένα κλαμπ της Αθήνας. Οι τρεις κολλητοί από τη μια πλευρά και από την άλλη ο ξακουστός Παύλος, η φίλη του η Μαριλένα και η παρέα τους. Η Μαριλένα και ο Παύλος τελικά παντρεύτηκαν και μαζί απέκτησαν ένα αγοράκι, που τώρα κατά σύμπτωση είναι 20 χρονών. Η οικιακή βοηθός τους καλεί έναν εκπαιδευτή σκύλου μιας και έχουν ένα κουτάβι που χρειάζεται εκπαίδευση. Τότε εμφανίζεται ο Αντρέας. Και οι δυο σαστίζουν με την συνάντηση αλλά πιο πολύ η Μαριλένα που βλέπει πως ο γιος της είναι ίδιος με τον Ανδρέα.

Οι συμμαθητές, επεισόδιο 3. Η Μαριλένα λέει στον Αντρέα πως έχει υποψίες πως το παιδί είναι δικό του και αυτός παθαίνει σοκ. Του λέει πως για να είναι σίγουροι θα πρέπει να γίνει τεστ πατρότητας αλλά αυτός αρνείται κατηγορήματα. Ο Παύλος θέλει να εκσυγχρονίσει την εταιρεία ενώ η Τατιάνα θέλει να προσλάβει τον Γρηγόρη.

Επεισόδιο 4. Ο Ανδρέας θέλει να διώξει τον Άρη από το σπίτι ενώ η Κρίστη του λέει πως δεν τον βλέπει με άλλον τρόπο. Η Μαριλένα ψάχνει παντού τον Άρη ο οποίος βρίσκεται στο δωμάτιο του Αντρέα.

Επεισόδιο 5. Ο Παύλος βλέπει τον Αντρέα στην σχολή του Άρη και μαθαίνει πως αυτός ανέλαβε την εκπαίδευση του σκύλου. Ο Γρηγόρης προσπαθεί να θυμηθεί από πού γνωρίζει την Τατιάνα Ο Αντρέας βάζει να παρακολουθούν τον Άρη.