Οι συμμαθητές – Δείτε τα επεισόδια 10-11-12-13

Οι συμμαθητές - Δείτε τα επεισόδια  10-11-12-13

Οι συμμαθητές – Δείτε τα επεισόδια 10-11-12-13

Οι συμμαθητές, επεισόδιο 10. Ο Παύλος διώχνει τον Αντρέα από το σπίτι του και βρίσκει κάποιες φωτογραφίες στον υπολογιστή της Τατιάνας που τον βάζουν να κάνει περιέργες σκέψεις. Ο Αριστείδης λέει στην Γκελυ να δουλέψει στην εταιρεία. Η Μαριλένα γνωρίζει πως η Τατιάνα έχει επαφές με τον πατέρα της και αναστατώνεται.

Οι συμμαθητές, επεισόδιο 11. Ο Αντρέας έπειτα από αυτό που συνέβη με την Κρίστη, νιώθει τόσο μπερδεμένος. Η Τατιάνα αμφισβητεί την δύναμη του Γρήγορη και τσακώνεται με την Μαριλένα. Η Γκέλυ βρίσκει δουλειά στην εταιρεία.

Επεισόδιο 12. Ο Ανδρέας και η Μαριλένα φτύνουν μέχρι το αστυνομικό τμήμα για εξακρίβωση στοιχείων. Ο Ανδρέας στέκεται δίπλα της και έρχονται πιο κοντά. Ο Παύλος αναρωτιέται για την κατάσταση αυτή. Ο Γρηγόρης θέλει να ενοχοποιήσει την Τατιάνα για τις φωτογραφίες, αλλά αυτές τώρα είναι άφαντες.

Επεισόδιο 13. Η Ντίνα πάει στην εταιρεία για να δει που δουλεύει η Γκέλη και πέφτει πάνω στον Αριστείδη. Ο Ανδρέας στενοχωριέται που η Κριστη φεύγει για ταξίδι στο εξωτερικό και ψάχνει να βρει τον λόγο. Ο φριντομ του λέει πως η Κρίστη τον θέλει και πως εάν δεν θέλει να την χάσει, θα πρέπει να μείνει μαζί της.