Οι συμμαθητές – Δείτε τα επεισόδια 14-15-16-17

Οι συμμαθητές - Δείτε τα επεισόδια  14-15-16-17

Οι συμμαθητές – Δείτε τα επεισόδια 14-15-16-17

Οι συμμαθητές, επεισόδιο 14. Ο Άρης λέει σε όλους ότι πήρε την απόφαση να κάνει τελικά την εξέταση DNA. Η Ντίνα μαθαίνει τα σχετικά με την ψεύτικη σχέση του Άρη με την Γκελυ και έτσι κάνει όνειρα για τον γάμο της με τον Ισίδωρο. Ο Άρης αποχωρεί από το σπίτι μιας και δεν θέλει άλλο να τσακώνεται με την Μαριλένα.

Οι συμμαθητές, επεισόδιο 15. Ο Αριστείδης είναι έξαλλος καθώς κάποιο μυστικό της εταιρείας, κάποιο σχέδιο βγήκε σε ανταγωνιστή και ψάχνει ποιος από τους εργαζόμενους είναι ο προδότης. Η Βάλια έρχεται αντιμέτωπη με την Τατιάνα, η οποία από τον φόβο της έχει μετατραπεί σε μια αφρατούλα Αθανασία…

Επεισόδιο 16. Ο Παύλος δεν μπορεί να διανοηθεί πως ο Γρηγόρης είναι… διαφορετικός και έτσι αναγκάζεται να το πάρει γρήγορα πίσω. Ο Άρης ζητά συγγνώμη από την Σοφία και ένα γεγονός σφραγίζει την φιλία τους. Ο Άρης απειλεί τον Γρηγόρη λόγω της Τατιάνας.

Επεισόδιο 17. Ο Γρηγόρης είναι έτοιμος να διαλύσει το πάρτι με τις αποκαλύψεις που έχει να κάνει, έτσι τους ζητά να παίξουν ένα παιχνίδι. Ο Κυριάκος το παίζει φίλος στον Άρη και έρχεται κοντά με την Σοφία και ο Άρης ζηλεύει.