Οι συμμαθητές – Δείτε τα επεισόδια 24-25-26-27

Οι συμμαθητές - Δείτε τα επεισόδια  24-25-26-27

Οι συμμαθητές – Δείτε τα επεισόδια 24-25-26-27

Οι συμμαθητές, επεισόδιο 24. Ο Αντρέας και η Μαριλένα γνωρίζουν πως ο Άρης είναι παιδί τους και πως αυτό το γεγονός δεν θα πρέπει να τους αλλάξει τις ζωές τους. Δίνουν τα χέρια φιλικά. Η Τατιάνα για πρώτη φορά πάει με άντρα σε ξενοδοχείο για την πρώτη της φορά…

 Οι συμμαθητές, επεισόδιο 25. Ο Αντρέας μιλάει στον Άρη για την φιλοσοφία του για τα σκυλιά και φαίνεται να τον επηρεάζει. Ο Άρης παρασέρνεται και του ζητά να δουλέψει. Η Σοφία και ο Κυριάκος είναι σε ένα μπαρ και λένε στον Άρη να πάρει την Γκέλυ και να πάνε εκεί.

Επεισόδιο 26. Ο Αντρέας λέει στον Άρη πώς να χειριστεί την κατάσταση με τη Σοφία. Η Κρίστη θέλει να γλιτώσει από τον Θανάση στέλνοντας ένα μήνυμα μέσα από την εκπομπή της. Ο Άρης πηγαίνει για επίσκεψη στην Ντίνα για να ζητήσει από τον Αντρέα να πάει και αυτός για δουλειά.

Επεισόδιο 27. Ο Παύλος ζητά από την γυναίκα του να είναι και πάλι μαζί καθώς δεν θέλει να φύγει από το σπίτι. Η Σοφία εξαφανίστηκε και ο Άρης ανησυχεί. Αυτή εμφανίζεται όμως στο σπίτι του και τον παρακαλά να την φιλοξενήσει χωρίς κανείς να το μάθει.