Οι συμμαθητές – Δείτε τα επεισόδια 33-34-35-36-37

Οι συμμαθητές - Δείτε τα επεισόδια 33-34-35-36-37

Οι συμμαθητές – Δείτε τα επεισόδια 33-34-35-36-37

Οι συμμαθητές, επεισόδιο 33. Η Μαριλένα ίσα- ίσα που πρόλαβε τον Αντρέα στο να μην πει στον Παύλο για την πατρότητα ενώ ο Άρης παίρνει πίσω τον εκβιασμό που έκανε στον πατέρα του για την σχέση του με την Τατιάνα. Ο Ισίδωρος παίρνει για υπάλληλο του την Γωγώ και ξετρελαίνετε.

Οι συμμαθητές, επεισόδιο 34. Ο Άρης δεν αντέχει την απόρριψη της Σοφίας και πέφτει σε κατάθλιψη. Η κατάσταση του γίνεται χειρότερη όταν μαθαίνει πως αυτή έχει βγει για καφέ με τον Κυριάκο. Ο Παύλος και η Τατιάνα σχεδιάζουν μαζί την απάτη προς τον Αριστείδη.

Επεισόδιο 35. Ο Άρης εγκαταλείπει έξαλλος το σπίτι χωρίς να προλάβει η μητέρα του να του μιλήσει. Ο Αντρέας λέει στην Μαριλένα πως δεν έγινε τίποτα ανάμεσα τους το προηγούμενο βράδυ. Ενώ αυτός ανακρίνει μετά την οικιακή βοηθό για την νυχτερινή απουσία της γυναίκας του από το σπίτι.

Επεισόδιο 36. Ο Παύλος θέλει να τα βρει και πάλι με την γυναίκα του αλλά αυτή δεν θέλει. Η Ντίνα καταλαβαίνει πως έχει εγγόνι και θέλει να ψαρέψει την Γκέλυ και τον Αντρέα. Ο Στέφανος συναντιέται με την Κρίστη.