Οι συμμαθητές επεισόδιο 103-104-105 – Β σεζόν

Οι συμμαθητές επεισόδιο 103-104-105 - Β σεζόν

Οι συμμαθητές επεισόδιο 103

Ο Ανδρέας, ο Παύλος και οα αστυνόμος ενώνουν τις δυνάμεις τους με σκοπό να μάθουν τι κρύβει ο θειος της Ίριδας. Ο Ανδρέας θέλει να μάθει για τον συνεργάτη της Ίριδας στην Αργεντινή. Η Τατιάνα έχει πιάσει για τα καλά δουλειά στην εταιρεία και ζητά από τον Ανδρέα να την βοηθήσει ώστε να φέρει πίσω όλους τους παλαιούς πελάτες της εταιρίας. Η Μαριλενα θέλει να βοηθήσει την Τατιάνα, αλλά αυτή αρνείται θέλοντας κάποιον άλλον με μεγαλύτερη εμπειρία. Η Μαριλενα νιώθει ανεπιθύμητη από την Τατιάνα.

Οι συμμαθητές επεισόδιο 104

Ο Άρης θέλει να πάει να μιλήσει με τον αστυνόμο για το πώς να έρθει κοντά με την Ελίνα. Γιορτή ετοιμάζεται στο σπίτι της Τατιάνας με σκοπό να ενωθούν πάλι όλοι οι συμμαθητές και να γιορτάσουν την επιστροφή της Τατιάνας στην εταιρία. Η Τατιάνα θυμώνει με την Μαριλενα επειδή αυτή αρνείται να της στείλει την Σεσίλια για βοήθεια. Η Βαλια θέλει να φαίνεται όμορφη για τον Φρίντομ. Η παρέα ζητά από τον Φριντομ να μην πει τίποτα στην Βαλια για την νέα του σχέση.

Οι συμμαθητές επεισόδιο 105

Οι συμμαθητές κρύβουν από την Βαλια την Φρίντα, ενώ αυτή φανερώνει στο τέλος την αληθεια. Η μητέρα του Γιώργου θέλει να τον επισκεφτεί, καθώς ανησυχεί για αυτόν, ενώ αυτός την έχει κοροϊδέψει λέγοντας της πως έχει παντρευτεί την Μαριλένα.