Οι συμμαθητές – επεισόδιο 1-2-3-4-5- Γ κύκλος

Οι συμμαθητές - επεισόδιο 1-2-3-4-5- Γ κύκλος

Οι συμμαθητές – επεισόδιο 1 – Γ κύκλος

Η Μαριλένα πηγαίνει να μείνει στο σπίτι της Βάλιας, ενώ ελπίζει πως κάποια στιγμή θα καταφέρει να πάρει πίσω την εταιρεία και το σπίτι της. Η Τατιάνα κάνει το τεστ DNA ελπίζοντας πως το παιδί είναι του Παύλου. Κλείνει ραντεβού με την Ίρις και τον Αριστείδη για να βρουν μια λύση. Οι τρεις φίλοι προσπαθούν να φέρουν την μητέρα της Μαριλένας στην Ελλάδα, αλλά οι κίνδυνοι παραμονεύουν. Τέλος, η Γκελυ φτάνει κλαίγοντας στη πόρτα του σπιτιού της.

Οι συμμαθητές – επεισόδιο 2 – Γ κύκλος

Η Σεσίλια θέλει να φτιάξει την σχέσης της με την Μαριλενα η οποία αρνείται να έχει κάθε επαφή μαζί της, καθώς την πρόδωσε. Η Κρίστη καταλαβαίνει πως η Μπετυ θέλει τον Άρη και της προτείνει να τον διεκδικήσει. Ο αστυνόμος φτάνει στο πάρτι και όλη η αλήθεια για τη ληστεία κινδυνεύει να βγει στην επιφάνεια. Η Τατιάνα έρχεται σε δύσκολη θέση όταν ο Παύλος την ρωτά ποιος είναι αυτό ο νέος μέτοχος στην Κκουλντογκ. Η Βαλια θέλει να αποκτήσει επικοινωνία με τον Φριντομ.

Οι συμμαθητές – επεισόδιο 3 – Γ κύκλος

Ο Ανδρέας ζητά από τη Μαριλενα να πάει να μείνει στο πατρικό του. Η Τατιάνα λαμβάνει τα αποτελέσματα του τεστ DNA και δεν θέλει να ανοίξει το φάκελο για να μάθει την αλήθεια. Η Αλινα σοκάρεται όταν μαθαίνει πως ο Άρης συγκατοικεί με την Μπετυ στο σπίτι της Κρίστη.

Οι συμμαθητές – επεισόδιο 4 – Γ κύκλος

Η Ιωάννα αποκαλύπτει στη Μαριλενα όλη την αλήθεια για το τι συνέβη πριν χρόνια. Η Κρίστη ετοιμάζεται να επιστρέψει στο Λονδίνο για να φέρει τα πράγματα της. Η Μαριλενα ζητά από τον Ανδρέα να την βοηθήσει ώστε να γνωρίσει ο Άρης την γιαγιά του. Η Τατιάνα μαθαίνει τα αποτελέσματα του τεστ DNA.

Οι συμμαθητές – επεισόδιο 5 – Γ κύκλος

Η Τατιάνα αποκαλύπτει στον Παύλο τις αμφιβολίες για την πατρότητα του παιδιού, προκαλώντας την οργή του. Η Σεσίλια προσπαθεί να επικοινωνήσει με την Μαριλενα. Η Τατιάνα ζητά τη βοήθεια της Σεσίλα, ενώ ο Παύλος ζητά από την Μαριλενα να συναντηθούν.

Μεταφερθείτε στην αρχική σελίδα της σειράς οι συμμαθητες