Οι συμμαθητές επεισόδιο 100-101-102 – Β σεζόν

Οι συμμαθητές επεισόδιο 100-101-102 - Β σεζόν

Οι συμμαθητές επεισόδιο 100

Ο Αριστείδης μετά το γεύμα που είχε με την Τατιάνα την καλεί στην εταιρεία και της ζητά να γίνει αυτή η διευθύντρια του εμπορικού τμήματος της Κούλντογκ. Η Τατιάνα σοκάρεται αρχικά, αλλά δέχεται βάζοντας κάποιους όρους. Ζητά να πάρει το γραφείο της Ίριδας. Η Ίριδα ταράζεται όταν ο Αριστείδης το ανακοινώνει σε όλο το προσωπικό. Η Τατιάνα λέει στην Ίρις πως έχεα πληρωθεί ήδη για έναν ολόκληρο χρόνο, έτσι δεν την ενδιαφέρει ο πόλεμος που θα της κάνει με σκοπό να φύγει από την εταιρία.

Οι συμμαθητές επεισόδιο 101

Ο Ανδρέας και η Τατιάνα συνεργάζονται για να διώξουν την Ίρις από την εταιρία. Η Βαλια γνωρίζει τον Κώστα, αλλά αυτός της λέει πως έχει δεσμό με κάποια άλλη και θα πρέπει πρώτα νε καθαρίσει την κατάσταση μαζί της. Ο Κώστας είναι ο φίλος της Σεσίλια, η οποία όταν αυτός της ζητά να χωρίσουν, ζητά τον λόγο από τη Βάλια. Η Μαριλένα τηλεφωνεί στη Βαλια και ακούει ένα πυροβολισμό. Έντρομη τρέχει στο σπίτι της φίλης της. Ο Φρίντομ επέστρεψε από την Ευρώπη με την Φρίντα, μια κοπέλα που αγάπησε και θέλουν να μείνουν μαζί.

Οι συμμαθητές επεισόδιο 102

Ο Παύλος είναι έξαλλος με την Τατιάνα γιατί αυτή εργάζεται στην αντίπαλη εταιρία. Αμέσως πηγαίνει να ζητήσει τον λόγο από τον Αριστείδη, ενώ αυτός του λέει πως δεν ενδιαφέρεται καθόλου για αυτήν, αλλά είναι μια καλή επαγγελματίας. Ο Παύλος πηγαίνει στο γραφείο της Τατιάνας και βλέπει εκεί την Βαλια να τσακώνεται με την γυναίκα του για την εταιρία που έχουν ανοίξει με τα κεριά