Οι συμμαθητές επεισόδιο 163-164-165

 Οι συμμαθητές επεισόδιο 163-164-165

Οι συμμαθητές επεισόδιο 163-164-165

Η Ντίνα είναι πολύ στενοχωρημένη καθώς της λείπει η κόρη της, ενώ ο Αριστείδης αποκαλύπτει στον Γιώργο πως ξέρει όλη την αλήθεια σχετικά με την γυναίκα του και τον Παύλο. Η Κρίστη ενδίδει για ακόμα μια φορά στην γοητεία του Στέφανου, με τον Παύλο να νιώθει ενοχές για όλα αυτά που κάνει στον Αριστείδη. Η Πωλίνα γίνεται έξαλλη καθώς βλέπει τον Άρη και την Σοφία σε τρυφερές στιγμές. Ο φριντομ κλέβει τις ηρεμιστικές σταγόνες από το γραφείο της Βαλιας και τις δίνει στην Ντίνα. Η Ντίνα όμως της χρησιμοποιεί ως οφθαλμολογικό κολλύριο και χάνει την όραση της! Ο Παύλος είναι έτοιμος να αποκαλύψει στη Μαριλενα την αλήθεια.

Στο επεισόδιο της Τρίτης θα δούμε τον Ισίδωρο να προσπαθεί να συνεφέρει την Ντίνα και από τα ψυχοσωματικά της αλλά και από την γκρίνια της. Ο Ανδρέας θέλει να μείνει μαζί με τη Μαριλενα και να μη χωρίσουν ποτέ. Ο Παύλος ψάχνει να βρει τρόπο για το πώς θα ανακοινώσει στη Μαριλενα πως το παιδί της Τατιάνας είναι δικό του. Η Τατιάνα προσπαθεί να πείσει τον Παύλο να μην αποκαλύψει την αλήθεια, ενώ ο Αριστείδης είναι έξαλλος με την κατάσταση αυτή.

Την Τετάρτη θα δούμε την τρομερή αποκάλυψη που κάνει ο Παύλος στη Μαριλένα. Πηγαίνει και της λέει όλη την αλήθεια. Η Κριστη και ο Στέφανος είναι μαζί, ενώ η Κρίστη επιστρέφει στην Αθήνα για να συμπαρασταθεί στη μητέρα της. Ο Αριστείδης είναι ήρεμος μετά τις αποκαλύψεις, με τη Μαριλένα να ανησυχεί για την υγεία του πατέρα της. Η Τατιάνα είναι έξαλλη με τις αποκαλύψεις και από την ταραχή της, της σπάνε τα νερά…