Οι συμμαθητές – επεισόδιο 18-19-20 Β Κύκλος

Οι συμμαθητές - επεισόδιο 18-19-20 Β Κύκλος

Οι συμμαθητές – επεισόδιο 18

Η Ντίνα βρίσκεται υπό περιορισμό από τον γαμπρό της, ο οπαίος την κατηγορεί ανοιχτά πως έχει παράνομο δεσμό με τον Παύλο. Ο Ισίδωρος μη μπορώντας να κάνει κάτι άλλο και ζητώντας την ελευθερία του ετοιμάζεται να φύγει μόνιμα για την Βραζιλία. Η Βαλια εξηγεί στο Φριντομ πως δεν θέλει να είναι άλλο μαζί, γιατί αυτό θα κάνει κακό στο παιδί, διότι αυτή στο τέλος θα τον μισήσει. Ο Αριστείδης είναι αμήχανος καθώς βλέπει την Τατιάνα και τον Παύλο να μπαίνουν στην καφετέρια. Η Τατιάνα αισθάνεται άσχημα όταν μαθαίνει πως η Ίρις έχει προσληφθεί στην εταιρεία. Ο Ανδρέας καταφθάνει και αυτός στην καφετέρια μαζί με το δαχτυλίδι που έχει μαζί του εδώ και κάποιες μέρες και βλέπει μαζί τη Μαριλένα και τον Παύλο.

Οι συμμαθητές – επεισόδιο 19

Η Τατιάνα είναι έξαλλη που η Ίρις είναι στην εταιρεία και σκοπεύει να ξεκινήσει πόλεμο. Πως θα το κάνει αυτό; Κλέβοντας παλιούς της πελάτες. Ο Φριντομ ζητά από τον Ανδρέα να σταματήσουν να βρίσκονται σε εμπόλεμη κατάσταση με την Κρίστη, και οι τρεις τους να γίνουν όπως παλιά. Η Βαλια με το μωρό στο σπίτι προσπαθεί να συνηθίσει στα νέα της καθήκοντα, έχοντας πάντα στο πλευρό της την καλή της φίλη τη Μαριλένα. Η Τατιάνα έχει πάρει δουλειά για το σπίτι, αλλά ο Παύλος που κάνει συνέχεια δουλειές την εκνευρίζει. Η Ντίνα ζητά τη βοήθεια του γιου της ώστε να διώξουν τον θειο του από το σπίτι. Η Μαριλενα προτείνει να μην μπει η εταιρία σε διαμάχη με την Τατιάνα, προκαλώντας την οργή της Ίρις. Ο Άρης λέει στην Κρίστη πως ο παππούς του έδωσε ένα φιλί στην Τατιάνα.

Οι συμμαθητές – επεισόδιο 20

Η Μαριλενα περιμένει στο εστιατόριο τον Ανδρέα, ενώ αυτός βρίσκεται με τη μητέρα του καθώς ανακάλυψαν πως το σπίτι που μένουν ανήκει στον θειο και όχι στον Ισίδωρο! Η Σεσίλια και ο Βαγγελής χωρίζουν γιατί έχουν διαφορετικά όνειρα. Ο Φριντομ και η Κρίστη βγάζουν τον Παύλο σε ένα μπαρ για να αλλάξει λίγο καταστάσεις. Η Τατιάνα βλέπει πως ο Παύλος λείπει από το σπίτι και δεν χάνει ευκαιρία. Πηγαίνει να επισκεφτεί τον Αριστείδη. Ο Ανδρέας ζηλεύει που οι φίλοι του έχουν βγει έξω μαζί με τον Παύλο. Γιατί η Κρίστη νιώθει συνεχώς αδιάθετη;

 Μεταβείτε στην αρχική σελίδα της σειράς εδώ