Οι συμμαθητές – επεισόδιο 21-22-23 – Β κύκλος

21-22-23 - Β κύκλος

Οι συμμαθητές επεισόδιο 21-22-23 – Β κύκλος

Επεισόδιο Δευτέρας
Η Κρίστη λέει στον Φριντομ να μην πει σε κανένα πως περιμένει παιδί. Ο Ανδρέας ξέρει πως η Κρίστη κάτι του κρύβει. Η Κρίστη ανακοινώνει στην παρέα πως φεύγει για Λονδίνο. Η Σεσίλια λέει στη Μαριλένα πως ο αστυνόμος έχει αρχίσει να της αρέσει σαν άντρας. Η Ντίνα δεν μπορεί πλέον να κάνει κάτι άλλο για να φύγει ο Ανδροκλής από το σπίτι. Η Κρίστη λέει στον Φριντομ ποιος είναι ο πατέρας του παιδιού.

Επεισόδιο Τρίτης
Η Κρίστη ελπίζει πως δεν είναι έγκυος, αλλά όλα τα τεστ που κάνει βγαίνουν θετικά. Η Μαριλένα πιστεύει πως ο Άρης είναι ο πατέρας. Για ακόμα μια φορά η πρόταση γάμου στη Μαριλένα δεν πραγματοποιείται. Αυτή τη φορά, επειδή ο κούριερ φέρνει το δαχτυλίδι στο σπίτι. Ο Στέφανος είναι λογικά ο πατέρας του παιδιού της Κρίστη και όχι ο Άρης.

Επεισόδιο Τετάρτης
Ο Στέφανος επισκέπτεται την Κρίστη και της ζητά να παντρευτούν καθώς είναι σίγουρος πως το παιδί είναι δικό του. Αυτή σκέφτεται να δεχτεί, αλλά τελευταία στιγμή του λέει πως δεν θέλει δεσμεύσεις και προτιμά να μείνει μόνη της. Η Κρίστη ζητά συγγνώμη από τις φίλες της διότι τελευταία έχει νεύρα και εκπέμπει την τελευταία της εκπομπή αναφέροντας για τη νέα ζωή που ετοιμάζεται να ξεκινήσει.