Οι συμμαθητές – επεισόδιο 24-25-26 Β Κύκλος

Οι συμμαθητές - επεισόδιο 24-25-26 Β Κύκλος

Οι συμμαθητές επεισόδιο 24 β Κύκλος

Ο Ανδρέας και η Κρίστη είχαν κοιμηθεί μαζί ένα βράδυ καθώς είχαν βγει έξω σε μπαρ, αλλά κανείς δε θυμάται τι ακολούθησε στο σπίτι. Ο Ανδρέας ανησυχεί μήπως το παιδί που περιμένει η Κρίστη είναι δικό του. Ο Αριστείδης και ο Ανδροκλής τσακώνονται άσχημα καθώς ο δεύτερος λέει άσχημα λόγια για τον Άρη. Η Αναστασία μένει ακόμα στο σπίτι του Άρη, ενώ η Μπετυ συνεχίζει να μην απαντά στις κλήσεις. Ταυτόχρονα ψάχνει να βρει νέο συνέταιρο για το μπαρ που ετοιμάζει, καθώς η Κρίστη φεύγει για Λονδίνο. Η Μαριλενα λέει στον Ανδρέα πως δεν θέλει να παντρευτούν καθώς τώρα που συγκατοικούν είναι σαν να ζουν ως παντρεμένοι.

Οι συμμαθητές επεισόδιο 25 β Κύκλος

Η Κρίστη λίγο πριν φύγει στο Λονδίνο δέχεται πρόταση γάμου από τον Στέφανο ο οποίος της προτείνει να μεγαλώσουν μαζί το παιδί, είτε αυτό είναι δικό του είτε όχι. Ο Άρης έχει θυμώσει πολύ με την Κρίστη σχετικά με το θέμα του παιδιού και όταν ρωτάται από τους γονείς του εάν ο ίδιος πληγώθηκε με το θέμα της πατρότητας, αποκαλύπτει κάτι που σοκάρει. Τα προβλήματα στη σχέση του Βαγγέλη με την Σεσιλια δεν έχουν τελειωμό, ενώ αυτή αποφασίζει να βγει ραντεβού με τον αστυνόμο. Ο Ανδρέας βρήκε λύση σχετικά με το θέμα του σπιτιού έτσι ώστε να διώξουν μια και καλή από εκεί τον Ανδροκλή.

Οι συμμαθητές επεισόδιο 26 β Κύκλος

Η Κρίστη δίνει απάντηση στην πρόταση γάμου του Στέφανου. Η Ντίνα είναι ευτυχισμένη που θα διώξουν τον Ανδροκλή από το σπίτι. Όταν βλέπει όμως πως ο Ανδροκλής είναι στενοχωρημένος σχετικά με αυτό, το ξανασκέφτεται. Η Κρίστη μαζεύει τα πράγματα της για να φύγει στο εξωτερικό. Πως θα αντιδράσει η Βαλια όταν θα δει τον Φριντομ στο σπίτι της Κρίστη; Ο Ανδροκλής τελικά θα φύγει από το σπίτι της Ντίνας; Τι θα κάνει η οικογένεια με την Κωνσταντίνα και τι έκπληξη επιφυλάσσουν στην Κρίστη για τον αποχωρισμό;