Οι συμμαθητές – επεισόδιο 27-28-29 – Β Κύκλος

27-28-29 - Β Κύκλος

Οι συμμαθητές, επεισόδιο 27

Ο Αριστείδη προσπαθεί να αποφύγει την Τατιάνα η οποία κάνει τα πάντα για να τον συναντήσει. Η Σεσιλια έχει κανονίσει σε μπαρ ραντεβού με τον αστυνομικό με σκοπό να μάθει σχετικά με την οργάνωση που εμπλέκεται ο Άρης. Στο μπαρ όμως αυτό καταφθάνει ο Βαγγέλης και ο Άρης. Ο Άρης λέει στη Μπέτυ πως φοβάται σχετικά με την οργάνωση στην οποία η κοπέλα συμμετέχει. Η Σεσιλια μαθαίνει πως η οργάνωση αυτή, αποτελεί τη νούμερο 1 υπόθεση. Η Ντίνα ονειρεύεται τον Ισίδωρο, ενώ αυτός βλέπει μια πρώην του Φριντομ.

Οι συμμαθητές, επεισόδιο 28

Η πρόταση γάμου του Ανδρέα πάλι δεν θα γίνει καθώς το δαχτυλίδι δεν λέει να βγει από το δάχτυλο της Ίριδας. Ο Φριντομ πηγαίνει ξαφνικά την Ντίνα στο σπίτι του για να βρει αυτή εκεί τον Ισίδωρο, αλλά η κατάσταση δεν εξελίσσεται όπως αυτή ήλπιζε. Ο Άρης ψάχνει την Αναστασία που έχει φύγει από το σπίτι του και τη βρίσκει λιπόθυμη στη σχολή. Η Μαριλένα μιλά με τη μητέρα της, η οποία δείχνει να μην ενδιαφέρεται και πολύ. Η Ίριδα ταράζεται όταν ακούει κάτι που λέει η Μαριλένα στον πατέρα της. η Τατιάνα λέει στη Βαλια πως σκέφτεται τον Αριστείδη, τη στιγμή που ανοιγει η πορτα και μπαινει μεσα ο Παυλος και ο Φριντομ.

Οι συμμαθητές, επεισόδιο 29

Η Τατιάνα και η Βάλια προσπαθούν να μην καταλάβει τίποτα ο Παύλος για τον Αριστείδη. Η Τατιάνα νιώθει τύψης για όσα έκανε στον Αριστείδη και πιστεύει πως αυτός δεν θα τη συγχωρέσει ποτέ. Ο Βαγγέλης βλέπει τη γυναίκα του σε τρυφερές στιγμές με το αστυνομικό. Η Αναστασία λέει στη μητέρα της πως θέλει να μείνει μαζί με τον Άρη. Ο Ισίδωρος λέει στον γιο του τι ήταν αυτό που τον ανάγκασε να φύγει από το σπίτι.