Οι συμμαθητές επεισόδιο 6-7-8-9-10 – Γ κύκλος

Οι συμμαθητές επεισόδιο 6-7-8-9-10 - Γ κύκλος

Οι συμμαθητές επεισόδιο 6 – Γ κύκλος

Ο Φριντομ και ο Ανδρέας ετοιμάζουν πανό για την κατάληψη, με τον Αργυρή να θέλει να απολύσει τον Ανδρέα. Ο Παύλος φεύγει από το σπίτι, ενώ ο Άρης γνωρίζει την γιαγιά του. Ο Αργύρης μαθαίνει πως η αδελφή του βρίσκεται στην Αθήνα.

Οι συμμαθητές επεισόδιο 7 – Γ κύκλος

Οι συμμαθητές επεισόδιο 8 – Γ κύκλος
Η Τατιάνα διαλέγει ανάμεσα στον Αριστείδη και τον Παύλο. Η Βαλια και ο φριντομ αποφασίζουν εάν θα είναι ξανά μαζί. Η Ιωάννα αποκαλύπτει τα αισθήματα της στον Αριστείδη. Η Μαριλενα και ο Ανδρέας έρχονται αντιμέτωποι με την αλήθεια.

Οι συμμαθητές επεισόδιο 9 – Γ κύκλος

Μια νέα αρχή για τους συμμαθητές. Έχουν περάσει ήδη αρκετές εβδομάδες και ο Ανδρέας έχει αλλάξει στιλ, ενώ έρχεται αντιμέτωπος με τον Φριντομ. Η Μαριλενα καλείται να αναλάβει επαγγελματικές ευθύνες, ενώ ζει ακόμα στο σπίτι του Ανδρέα. Η Γκέλυ αποφάσισε να ζητήσει διαζύγιο. Μια μυστηριώδης γυναίκα, η Αλίκη καταφθάνει στην Ελλάδα.

Οι συμμαθητές επεισόδιο 10 – Γ κύκλος

Η πρώτη ήμερα της Μαριλενας στη Κουλντογκ τώρα ξεκινά, ενώ ο Αντρέας περιμένει με ανυπομονησία να λάβει την άδεια για το κτήμα που του άφησε η γιαγιά του. Εκεί ονειρεύεται να φτιάξει το καταφύγιο ζώων. Μόνο που ο ξάδελφος του ο Ηρακλής διεκδικεί και αυτός το οικόπεδο.