Οι συμμαθητές – Επεισόδιο 66-67-68-69 – Β Κύκλος

Οι συμμαθητές - Επεισόδιο 66-67-68-69 - Β Κύκλος

Οι συμμαθητές 66

Η Βάλια περνά στιγμές με τη Μαριλενα για να της συμπαρασταθεί που αυτή χώρισε με τον Ανδρέα. Η Γκελυ δεν δέχεται με τίποτα την Ίριδα στο σπίτι της και οι γονείς της φοβούνται μήπως οι δυο αυτές κοπέλες τσακωθούν άσχημα. Η κίνηση της Τατιάνας να κλέψει το πελατολόγιο της Γκουλντογκ φαίνεται πως κάνει άσχημη την οικονομική κατάσταση της Κουλντοκ.

Οι συμμαθητές 67

Ο Αριστείδης δεν γνωρίζει πως με το να βάλει τα χρήματα της εταιρείας στον φιλανθρωπικό αυτό οργανισμό, χάνουν τα κληρονομικά τους δικαιώματα η κόρη του και ο εγγονός του. Η Ντίνα φοβάται μήπως η κόρη της χωρίσει, καθώς θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα. Ο Παύλος και η Τατιάνα τσακώνονται καθώς αυτός βρήκε δουλειά ως οικονομικός διευθυντής στην ίδια εταιρία που εργάζεται και αυτή.

Οι συμμαθητές 68

Ο Αριστείδης  δεν είναι ικανοποιημένος από τις επιδόσεις του Ανδρέα και του ζητά να φύγει από την εταιρία. Ο Ανδρέας όμως του εξηγεί πως μόνο μέσω αυτής της δουλειάς βλέπει την Μαριλενα και ο Αριστείδης δείχνει κατανόηση.

Οι συμμαθητές 69

Ο Παύλος λέει στη Μαριλένα πως ο Άρης βρήκε χρήματα για να ανοίξει μπαρ, ενώ στη εταιρία φτάνουν τα παγούρια του Ανδρέα, αλλά είναι τεράστια σε μέγεθος και δεν κάνουν για σκυλιά. Ο Αριστείδης γίνεται έξαλλος με τον Ανδρέα. Η Σεσίλια αρχίζει να θυμάται τι συνέβη το βράδυ του ατυχήματος.