Οι συμμαθητές επεισόδιο 70-71-72-73 – Β Κύκλος

Οι συμμαθητές επεισόδιο 70-71-72-73-74 - Β Κύκλος

Οι συμμαθητές επεισόδιο 70

Η Μαριλενα χορεύει στο μπαρ του Άρη με τον Ανδρέα, με τον αστυνομικό να φεύγει ενώ ζηλεύει παράφορα. Η Μαριλενα την επόμενη επισκέπτεται τον αστυνομικό και αυτός της ζητά να μην έχουν πλέον επαφές καθώς δεν μπορεί να την δει μόνο σαν φίλη. Ο Φριντομ λέει στην Μαριλένα το πόσο την αγαπάει ο Ανδρέας.

Οι συμμαθητές επεισόδιο 71

Η Ντίνα μαθαίνει πως κάτι δεν πηγαίνει καλά στην επιχείρηση της έτσι ζητά τις συμβουλές του Αριστείδη που έχει χρόνια επιχείρηση. Η Ίρις ετοιμάζει τα συμβόλαια για να περάσει η περιουσία του Αριστείδη στα χέρια ενός ιδρύματος, ενώ λίγο αργότερα λέει στην Ντίνα πως αγαπάει τον Ανδρέα. Όμως η Ντίνα της λέει πως η Μαριλενα και ο Ανδρέας σίγουρα θα τα ξαναβρούν.

Οι συμμαθητές επεισόδιο 72

Η Αλινα θέλει να μάθει εάν ο Άρης και η Μπέτυ ήταν μόνο φίλοι. Ο Άρης μαθαίνει πως η Μπέτυ θέλει να επιστρέψει στην παρέα τους. Ο Κυριάκος αρχίζει να πολιορκεί την Αλίνα.

Οι συμμαθητές επεισόδιο 73

Η Σεσίλια δεν ξέρει εάν θα πρέπει να πει στην Μαριλένα την αλήθεια σχετικά με την Ίρις. Έτσι αποφασίζει να επιστρέψει την επιταγή για να πει το μυστικό στην Μαριλένα. Ο θείος της Ίρις επιστρέφει, αλλά αυτή εκφράζει τις ανησυχίες της σχετικά με το σχέδιο τους.