Οι συμμαθητές επεισόδιο 74-75-76-77 – Β Κύκλος

Οι συμμαθητές επεισόδιο 74-75-76-77 - Β Κύκλος

Οι συμμαθητές 74

Η Μαριλένα διεξάγει έρευνα ώστε να μάθει τι συμβαίνει πραγματικά με την Ίρις. Ο Ανδρέας έχει αποφασίσει να μην σταθεί εμπόδιο το περιστατικό αυτό ώστε να χωρίσει από τη Μαριλένα. Αποφασίζει να πάει να της μιλήσει και να της εξηγήσει το πώς αυτή βρέθηκε δίπλα του. Ο Άρης θα συναντήσει την Μπέτυ και επειδή δεν θέλει να στενοχωρήσει την Αλίνα της λέει ψέματα σχετικά με το ραντεβού που έχει. Η Μαριλένα θέλει να κάνει τεστ πατρότητας στην Ίρις.

Οι συμμαθητές 75

Η Αλίνα ανακοινώνει στον πατέρα της πως θα εργαστεί στον μπαρ, κάνοντας την επανάσταση της. Η Ντίνα καλεί τον αστυνόμο στο σπίτι της, ώστε να αναλάβει αυτός την υπόθεση με τη Γιώτα. Η Τατιάνα συμβουλεύει τον Παύλο να μην ψάχνει από πού περιήλθαν οι ιδέες για τα προϊόντα καθώς όλοι τον σχολιάζουν. Η Ίρις έχει κουραστεί με τη στάση του Ανδρέα και έτσι υποκύπτει στο φλερτ του Κυριάκου.

Οι συμμαθητές 76

Η Βάλια συναντά την Ίρις με σκοπό να της πάρει μια τρίχα ώστε να γίνει τεστ πατρότητας.

Οι συμμαθητές 77

Η Ίρις και η Μαριλένα συναντιούνται με σκοπό να μιλήσουν για τον Ανδρέα. Η Μαριλένα δεν πιστεύει τίποτα από όσα της λέει αυτή, ενώ η Ίρις της εξηγεί πως ότι της λέει είναι αλήθεια. Η Μαριλένα γίνεται έξαλλη μαζί της. Ο Παύλος κάνει ασφαλιστικά μέτρα στη αντίπαλη εταιρεία, χωρίς να ενημερώσει την Ίρις.