Οι συμμαθητές επεισόδιο 78-79-80-81- Β Κύκλος

Οι συμμαθητές επεισόδιο 78-79-80-81

Οι συμμαθητές 78

O Κυριάκος και η Ίρις είναι μαζί, αλλά θα κρύψουν από όλους τη σχέση τους. Ο Άρης και η Ίριδα παρουσιάζουν τα σχέδια τους για τις νέες τροφές. Η Μαριλενα φτάνει στην εταιρεία και βλέπει την Μπετυ, έτσι αρχίζει να ανησυχεί μήπως ο γιος της μπλέξει πάλι. Η Μαριλενα ζητά από της Ίρις να μείνει μακριά από το παιδί της. Ο Αριστείδης δεν αποδέχεται τη συμπεριφορά της Μαριλένας, ενώ αυτή του ανακοινώνει πως η Ίρις είναι κόρη του.

Οι συμμαθητές 79

Ο Αριστείδης είναι σοκαρισμένος με τα όσα έμαθε για την Ίρις. Ο Βαγγέλης λέει στον Φριντομ πως αγαπάει μια κοπέλα, ενώ η Μπετυ ζητά από τον Άρη να πάνε σε ένα ήρεμο μέρος να μιλήσουν. Η Τατιάνα και ο Παύλος τσακώνεται και ο λόγος είναι η απόλυση της. Ο Ανδρέας ζητά από την Τατιάνα να σταματήσει να ξεσπά στον Παύλο. Η Τατιάνα ζητά από την Ίρις να βγουν για ποτό. Η Μαριλενα χάνει το δίκιο της γιατί λέει άσχημα πράγματα για την Ίρις στον πατέρα της. Η Ίρις δεν ξέρει πώς να διαχειριστεί την κατάσταση μιας και έμαθε πως η Ίρις είναι θεια του.

Οι συμμαθητές 80

Η Μαριλεένα ζητά από τον πατέρα της να διώξουν την Ίρις από την εταιρεία. Ο αστυνόμος πηγαίνει να ελέγξει την κόρη του στο μπαρ και αυτή γίνεται έξαλλη. Στο σπίτι του Παύλου φτάνει η παραγγελία με τα πιτάκια, χωρίς απόδειξη και έτσι καταλαβαίνουν πως η Γιώτα κλέβει την Ντίνα. Η Μαριλένα λέει στον Ανδρέα πως θα είναι και πάλι μαζί, αλλά όλα αυτή τη φορά θα προχωρήσουν πολύ αργά.

Οι συμμαθητές 81

Η Ίρις και η Τατιάνα βγαίνουν στο μπαρ όπου καταλήγουν η μια να χτυπά την άλλη. Η Μαριλένα υπερασπίζεται την Τατιάνα. Όταν η Μαριλένα επιστρέψει στο σπίτι της θα έρθει αντιμέτωπη με μια σοκαριστική εικόνα.