Οι συμμαθητές επεισόδιο 88-89-90 – Β Κύκλος

Οι συμμαθητές επεισόδιο 88-89-90 - Β Κύκλος

Οι συμμαθητές 88

Η Βάλια εξηγεί στον Φρίντομ πως θα πρέπει να κάνουν μια νέα αρχή στη ζωή τους, αφού πρώτα βγει το διαζύγιο τους. Αυτός αρνείται λέγοντας πως δεν θέλει το παιδί τους να μεγαλώσει σε μια διαλυμένη οικογένεια. Ο Παύλος βάζει συμμετοχή για να βγει πρόεδρος του Συλλόγου Βιομηχάνων, ενώ τα μέλη του συλλόγου πιέζουν τον Αριστείδη να συμμετέχει και αυτός.

Οι συμμαθητές 89

Πρόβλημα στο εργοστάσιο του Αριστείδη, καθώς βρέθηκε λαδί από τις μηχανές στις τροφές των σκύλων. Ο Αριστείδης τσακώνεται άσχημα με τον Γιώργο, καθώς αυτός προτιμά το μηχάνημα αυτό. Ο Περικλής επιστρέφει στην Αθήνα και θέλει να συναντήσει την Βάλια. Αυτή δεν τον έχει ξεπεράσει ακόμα και έτσι η καθημερινότητα της θα αναστατωθεί.

Οι συμμαθητές 90

Η Μαριλένα λέει την αλήθεια στον Γιώργο σχετικά με την Ίρις και ζητά να μάθει εάν αυτή έχει δικαιώματα στην περιουσία. Η Μαριλένα σοκάρεται όταν μαθαίνει πως η αδελφή της έχει αποκτήσει δικαιώματα στην περιουσία. Η Σεσίλια αποφασίζει να βοηθήσει τον Βεγγέλη να κατακτήσει την Μπέτυ μιας και αυτός είναι συνέχεια θλιμμένος. Η Τατιάνα αποκαλύπτει στην Βάλια την αλήθεια σχετικά με την πατρότητα του παιδιού της.