Οι συμμαθητές – επεισόδιο 9-10-11 – Β κύκλος

Οι συμμαθητές - επεισόδιο 9-10-11 - Β κύκλος

Οι συμμαθητές – επεισόδιο 9-10-11 – Β κύκλος

Η Τατιάνα μόλις έφερε στον κόσμο το παιδί της και φοβάται μήπως δεν το μεγαλώσει σωστά. Ο Αριστείδης αναγκάζει τον Παύλο να παραιτηθεί από την εταιρεία, ενώ η Τατιάνα επιστρέφει και αυτή τις μετοχές της. Η Τατιάνα και ο Παύλος έρχονται κοντά, τώρα που έχουν και το παιδί τους. Ο Άρης αναγκάζεται να χρηματοδοτήσει την επιχείρηση της γιαγιάς του, ενώ η Γκελυ αποκαλύπτει στην οικογένεια την αλήθεια σχετικά με τον Παύλο και την Τατιάνα.

Ο Ανδρέας είναι έξαλλος που η Μαριλενα αποφάσισε να τα αφήσει όλα πίσω και να φύγει μόνη της για ταξίδι. Έτσι και αυτός σχεδιάζει το δικό του ταξίδι. Θα ταξιδέψει σε όλη την Ευρώπη! Η Μαριλένα μαθαίνει όλα όσα σχεδιάζει ο Ανδρέας, αλλά σοκάρεται ακόμα περισσότερο όταν μάθει πως μαζί του θα είναι και η Κρίστη. Ο Παύλος και η Τατιάνα συμφιλιώνονται με σκοπό να μεγαλώσουν το παιδί. Ο Αριστείδης βγαίνει ραντεβού με την Τζένη.

Στο επεισόδιο της Τετάρτης θα δούμε τη Μαριλένα να κάνει σκηνή ζηλοτυπίας στον Ανδρέα εξαιτίας της Κρίστη. Ο Στέφανος λέει στην Τατιάνα να αποκαλύψει στον Παύλο για το ποια πραγματικά είναι. Η Ντίνα δέχεται τις πρώτες τις παραγγελίες για τα λαχταριστά πιττάκια της Ντίνας. ΗΗ Τζένη και ο Αριστείδης βγαίνουν ραντεβού και ενώ λένε ότι θα μείνουν μόνο φίλοι, καταλήγουν σε μια πολύ τρυφερή στιγμή. Η Πωλίνα πείθει τον Άρη να πάνε να δουν το παιδί του Παύλου.