Οι συμμαθητές επεισόδιο 91-92-93 – Β κύκλος

Οι συμμαθητές επεισόδιο 90-91-92 - Β κύκλος

Οι συμμαθητές 91

Ραγδαίες οι εξελίξεις στη σειρά με τον Ανδρέα να κινδυνεύει να χάσει ακόμα και τη ζωή του. Όλοι μαζεμένοι στην Κούλντογκ, με την Μαριλένα να είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Η Ίρις ακόμα και τώρα προσπαθεί να εκμεταλλευτεί την κατάσταση και κοντραριστεί με την Μαριλένα, ενώ αποκαλύπτει στην Ντίνα πως περιμένει το εγγόνι της.

Οι συμμαθητές 92

Ο Γιώργος υποβάλει παραίτηση και ο Αριστείδης δίχως καμία αντίρρηση δέχεται. Η Ίρις είναι ευτυχισμένη με το αποτέλεσμα αυτό καθώς θεωρεί πως τα σχέδια της πλέον θα γίνουν πολύ πιο γρήγορα. Η Ίρις πηγαίνει και ενημερώνει τον πατέρα της πως ο Άρης έχει ανοίξει μπαρ και δεν ασχολείται καθόλου με την εταιρεία, με αποτέλεσμα αυτός να τσακωθεί άσχημα με την Μαριλένα.

Οι συμμαθητές 93

Ο θείος της Ίριδας έρχεται στην Αθήνα καθώς θεωρεί πως το παιδί αυτό είναι εμπόδιο στα σχέδια τους. Σε οριακό σημείο η σχέση μεταξύ Μαριλένας και Αριστείδη. Αυτός πηγαίνει στο σπίτι της Μαριλενας για να ζητήσει εξηγήσεις σχετικά με τον Άρη και αυτή έξαλλη τον διώχνει. Η Μαριλένα λέει στην Αριστείδη πως η Ίρις θα καταστρέψει την εταιρεία, ενώ αυτός της απαντά πως τόσα χρόνια αυτή ζει από την εταιρεία αυτή και πως δεν έχει εργαστεί καθόλου. Αυτά ακούει ο Άρης και γίνεται έξαλλος με τον παππού του.