Οι συμμαθητές επεισόδιο 94-95-96 – Β κύκλος

Οι συμμαθητές επεισόδιο 94-95-96 - Β κύκλος

Οι συμμαθητές 94

Η Μαριλένα πηγαίνει στην εταιρία του πατέρα της, όπου και συναντά την Ίρις, η οποία της δείχνει το πραγματικό της πρόσωπο. Την απειλεί πως θα της πάρει όλη την περιουσία και θα την χαρεί με τον Ανδρέα, με τη Μαριλένα να πιστεύει πως η Ίρις δεν είναι καλά… Η Ίρις από την άλλη πλευρά πιστεύει πως η Μαριλένα θα εγκαταλείψει τον Ανδρέα μόλις μάθει πως είναι έγκυος στο παιδί του Ανδρέα. Η Ντίνα λέει στον Ισίδωρο πως πρέπει να βοηθήσουν το παιδί τους να ξεφορτωθεί τις δυσκολίες. Η παρέα του Άρη ψάχνει απεγνωσμένα να βρει στοίχους για το τραγούδι που ετοιμάζει για την Αλίνα. Η Βάλια και η Τατιάνα τσακώνονται, ενώ η Ίρις δεν έχει αποκαλύψει στον θείο της πως το παιδί δεν είναι του Ανδρέα.

Οι συμμαθητές 95

Η Μαριλένα έχει σοκαριστεί με τα όσα της είπε η Ίρις και αμέσως πηγαίνει στον Ανδρέα για να μάθει τι της κρύβει. Ο Ανδρέας της λέει όλη την αλήθεια και η Μαριλένα αποφασίζει να σταθεί στο πλευρό του και να αντιμετωπίσουν την Ίρις. Η Μαριλένα πηγαίνει στην Ίρις και της λέει πως γνωρίζει για την εγκυμοσύνη, αλλά δεν έχει σκοπό να εγκαταλείψει τον Ανδρέα. Η Ίρις έξαλλη της λέει πως ο Ανδρέας θα γίνει δικός της.

Οι συμμαθητές 96

Η Μαριλένα και ο Ανδρέας αποφασίζουν να μην πουν τίποτα σε κανέναν για την εγκυμοσύνη της Ίρις, μέχρι να γίνει το τεστ DNA. Η Ίρις λέει στον πατέρα της πως είναι έγκυος, ενώ τον πείθει να πάρει το δάνειο πουλώντας τις μετοχές. Η Βάλια καταφέρνει και κλείνει το μπαρ του Άρη με σκοπό να αναγκάσει τον Φριντομ να της δώσει διαζύγιο. Αυτός λίγο αργότερα υπογράφει τα χαρτιά. Όταν αυτή βλέπει πως ο Φριντομ έχει υπογράψει τα χαρτιά, το μετανιώνει και πιστεύει πως θα είναι δυστυχισμένη μακριά του. Ο Φρίντομ μετά από αυτό ετοιμάστηκε να φύγει στο εξωτερικό, με τη Βάλια να προσπαθεί να τον βρει στο αεροδρόμιο και να τον σταματήσει…