Οι συμμαθητές επεισόδιο 97-98-99 – Β κύκλος

Οι συμμαθητές επεισόδιο 97-98-99

Οι συμμαθητές 97

Οι ημέρες έχουν περάσει και ο Φριντομ κάνει ταξίδια ανά την Ευρώπη στέλνοντας φωτογραφίες. Η Βάλια έχει μετανιώσει για το διαζύγιο και ζητά τη βοήθεια του Ανδρέα με σκοπό να φέρουν πίσω τον Φριντομ. Ο Ανδρέας θα την βοηθήσει μιας και αυτή τον βοήθησε στη σχέση του με τη Μαριλένα. Η ημέρα για την εξέταση του τεστ DNA έφτασε και ο Ανδρέας φοβάται μήπως το παιδί είναι δικό του. Η Μαριλένα βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό του. Ο Άρης λέει στη Μπέτυ όλα όσα συμβαίνουν στην οικογένεια του.

Οι συμμαθητές 98

Ο Ανδρέας ζητά από τον Αριστείδη να στήσουν παγίδα στην Ίρις, με σκοπό να μάθουν έαν αυτή δίνει τις πληροφορίες στην αντίπαλη εταιρία. Θα δώσουν στην Ίρις μια πληροφορία που μόνο αυτοί οι δυο θα ξέρουν και ζητούν από τον Παύλο να μάθει εάν η πληροφορία αυτή έχει διαδοθεί στην εταιρία. Στο πλευρό του Ανδρέα και ο Άρης σχετικά με το τεστ πατρότητας.

Οι συμμαθητές 99

Η Βάλια γνωρίζει έναν καινούργιο άνδρα. Αυτός της αποκαλύπτει πως υπάρχει μια γυναίκα στη ζωή του και πως θα προχωρήσουν μόνο όταν τελειώσει μαζί της. Η Βάλια όμως δεν γνωρίζει πως η γυναίκα αυτή είναι η Σεσίλια. Η Ίριδα ζητά από τον πατέρα της να κάνουν τον Κυριάκο διευθυντή, αλλά ο Αριστείδης αρνείται κατηγορηματικά. Η Μαριλένα πηγαίνει να μιλήσει στον πατέρα της για την Ίρις και για πρώτη φορά βλέπουμε τον Αριστείδη να την ακούει προσεκτικά καθώς και αυτός έχει καταλάβει πως κάτι συμβαίνει με την Ίρις. Τα αποτελέσματα του τεστ DNA βγήκαν….