ΌΝΕΙΡΟ ΉΤΑΝ – Δείτε τα ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 23-24-25-26-27

ΟΝΕΙΡΟ ΗΤΑΝ - Δειτε τα ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 23-24-25-26-27

ΌΝΕΙΡΟ ΉΤΑΝ – Δείτε τα ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 23-24-25-26-27

Όνειρο ήταν, επεισόδιο 23. Η Στέλλα ζητά από τον Πάνο να είναι και πάλι μαζί αλλά αυτός αρνείται και τότε αυτή ξεκινά να σκέφτεται διάφορα. .Ο Αντώνης ζητά από την Ήβη να περάσουν μαζί μακριά το επόμενο Σαββατοκύριακο με στόχο να της αποσπάσει νέες πληροφορίες για την Αγγελική, γιατί έχει αρχίσει να πιστεύει πως όλη η υπόθεση έχει πολλά ερωτηματικά. Έτσι ο Πάνος αρχίζει να ζηλεύει τον Αντώνη διότι πιστεύει πως το ταξίδι αυτό γίνεται για να περάσουν όμορφες στιγμές…

Όνειρο ήταν, επεισόδιο 24. Νέες συγκλονιστικές εξελίξεις με την Ελπίδα να μαθαίνει πως η Ήβη δεν έφυγε με τον Αντώνη και πως αυτός της είχε κλίσει ένα δωμάτιο στο ξενοδοχείο. Ζητά έτσι από τον Πάνο να τους παρακολουθήσει, αυτός τους βλέπει σε πολύ τρυφερές στιγμές και τραβά φωτογραφίες. Από την άλλη πλευρά η Άννα μαθαίνει πως περιμένει παιδί.

Επεισόδιο 25. Ο Αντώνης γρήγορα καταλαβαίνει πως η Ήβη κρύβει πολλά πράγματα και πως η Αγγελική ζει. Καταφθάνοντας στο σπίτι αποφασίζει να ενημερώσει σχετικά με αυτό τους γονείς της. Και ενώ πηγαίνει εκεί για να τους ενημερώσει τελικά δεν θα το καταφέρει μιας και η Ελπίδα εξοργισμένη θα του δείξει τις φωτογραφίες που τον δείχνουν με την Ήβη.

Επεισόδιο 26. Η Άννα γεμάτη χαρά επιστρέφει και ανακοινώνει ποια σε όλους ότι περιμένει παιδί, αυτό μαθαίνει και η Ήβη και δεν αντιδρά και τόσο καλά… Από την άλλη πλευρά τώρα ο Παύλος καταστρώνει σχέδια για να καταστρέψει οικονομικά τον Βίκτωρα. Θέλει να τον μπλέξει με το τροχαίο δυστύχημα που είχε συμβεί με τον γιο του .

Επεισόδιο 27. Ένα περίεργο τηλεφώνημα δέχεται η Ήβη, η οποία θα ταραχτεί πολύ. Ένα τηλεφώνημα που θα παίξει σημαντικό ρόλο στα επόμενα επεισόδια φέρνοντας εξελίξεις. Ο Βίκτωρας συλλαμβάνεται από την αστυνομία με την κατηγορία πως εγκατέλειψε ένα θύμα στο τροχαίο, ενώ η Δόμνα είναι εξοργισμένη διότι την εγκαταλείπει ο Παύλος.