ΌΝΕΙΡΟ ΉΤΑΝ – Δείτε τα ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 30-31-32

ΟΝΕΙΡΟ ΗΤΑΝ - Δειτε τα ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 30-31-32
ΌΝΕΙΡΟ ΉΤΑΝ – Δείτε τα ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 30-31-32Όνειρο ήταν επεισόδιο 30. Ο Αντώνης και ο Πάνος οι όποιοι ψάχνουν να βρουν την Ήβη και να δουν την Αγγελική αποκαλύπτουν πως η δεύτερη είχε στενές φιλικές σχέσεις με μια νοσοκόμα της κλινικής, την Ερασμία, έτσι αποφασίζουν να την παρακολουθήσουν. Η Στέλλα και η Άντρια βλέποντας με ποιον τρόπο έζησε η Ήβη νιώθουν τύψεις. Η Δόμνα λέει στον Βίκτωρα πως ο Παύλος σχεδίασε τώρα την απαγωγή της Ήβης και του παιδιού του.

Όνειρο ήταν επεισόδιο 31. Η Στέλλα μετά τα όσα έχει δει και μάθει παθαίνει νευρικό κλονισμό και ο Πάνος τρέχει στην Αθήνα για να την βρει. Από την άλλη πλευρά η Ελπίδα μην μπορώντας άλλο τον πόνο παίρνει μεγάλη ποσότητα χαπιών και λιποθυμά. Ο Αντώνης βρίσκει την Αγγελική.

Επεισόδιο 32. Η Ελπίδα αποκαλύπτει στην Άννα πως υπάρχουν απίστευτες ανακρίβειες στα λεγόμενα της Ήβης και σε αυτά που διάβασε στο ημερολόγιο. Μήπως η Ήβη κάτι τους κρύβει; Διαφορές υπάρχουν και στον χαρακτήρα της Ήβης αλλά και στην περιγραφή της οικίας που ζούσαν. Ο Βίκτωρας τότε μαθαίνει πως το βρέφος δεν ανήκει στην ‘Ήβη αλλά στην Αγγελική!