ΌΝΕΙΡΟ ΉΤΑΝ – Δείτε τα ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 33-34-35-36-37

ΟΝΕΙΡΟ ΗΤΑΝ - Δειτε τα ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 33-34-35-36-37

ΌΝΕΙΡΟ ΉΤΑΝ – Δείτε τα ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 33-34-35-36-37

Όνειρο ήταν, επεισόδιο 33. Η Ελπίδα έπειτα από το νευρικό κλονισμό παρουσιάζει κάποια σημάδια βελτίωσης αλλά οι γιατροί επισημαίνουν πως εάν δεν βρεθεί η κόρη της, τότε δεν θα επανέλθει πλήρως ποτέ. Η αστυνομία ψάχνει την Αγγελική και έτσι πλησιάζουν τον Αντώνη ο οποίος με τη σειρά του, ενημερώνει σχετικά με αυτό τον Βίκτωρα πως δεν θα μπορέσουν να την κρύψουν για πολύ ακόμα. Το τεστ DNA βγήκε και όλοι τώρα γνωρίζουν ποιος είναι ο πραγματικός πατέρας της Ήβης.

Όνειρο ήταν, επεισόδιο 34. Συνταρακτικές οι αποκαλύψεις σε αυτό το επεισόδιο με την Ελπίδα να βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και κρίνεται αναγκαία η μεταφορά της σε νοσοκομείο. Η Άννα χρησιμοποιεί και την μέθοδο της ύπνωσης ώστε να πάρει στοιχεία για την Αγγελική. Ο Αλέξανδρος επιτίθεται και μαχαιρώνει τον Πάνο για το μενταγιόν και στο τέλος τον εγκαταλείπει αιμόφυρτο.

Επεισόδιο 35. Ο Πάνος κινδυνεύει να πεθάνει μιας και η μαχαιριά τον χτύπησε σε επικίνδυνη περιοχή, Πρέπει επειγόντως να χειρουργηθεί αλλά η ομάδα αίματος του είναι τόσο σπάνια που δεν βρίσκεται δότης. Η Άννα και ο Αντώνης θέλουν να μελετήσουν εξονυχιστικά το ημερολόγιο της Αγγελικής γιατί γνωρίζουν πως εκεί μέσα κρύβεται ένα τεράστιο μυστικό. Η Αγγελική όταν μαθαίνει πως η μητέρα της δεν είναι καλά, ζητά να την δει λέγοντας πως μόνο αυτή είναι το φάρμακο της.

Επεισόδιο 36. Ο Αλέξανδρος και η Δόμνα αποφάσισαν πως ήρθε η στιγμή να προβάλουν το καλά κρυμμένο τους δυνατό χαρτί. Από την άλλη πλευρά ο Αντώνης πηγαίνει στην αστυνομία, βλέπει το ηλεκτρονικό σκίτσο της Ήβης σε ηλικία 15 χρονών και ζητά να δημιουργήσουν νέο που να την προβάλει κατά την ενηλικίωση της.

επεισόδιο 37. Ο υπαστυνόμος υποψιάζεται πως η Αγγελική κρύβεται στο σπίτι του Δραγούμη και παρακολουθεί όλες τις κινήσεις από τον Αντώνη. Έτσι δίνει εντολή στους αστυνόμους να μην του δώσουν το σκίτσο της Ήβης κατά την ενηλικίωση της. Ο Ορέστης και ο Νικόλας βλέπουν την Εύα να έχει επαφές με τον Σιμεωνίδη. Η Αγγελική δίνει μια μεγάλη πληροφορία στην Άννα, μια πληροφορία που σκόπιμα είχε κρύψει η Ήβη.