Όνειρο ήταν – Δείτε τα επεισόδια 43-44-45-46-47

ΟΝΕΙΡΟ ΗΤΑΝ - ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 43-44-45-46-47

Όνειρο ήταν – Δείτε τα επεισόδια 43-44-45-46-47

Όνειρο ήταν, επεισόδιο 43. Η σειρά μας γυρίζει έναν χρόνο πιο μετά και συγκλονιστικές αλλαγές έχουν πραγματοποιηθεί. Μια από αυτές είναι και η φυλάκιση του Βίκτωρα Δραγούμη. Η Άννα και ο Αντώνης έφεραν στον κόσμο το παιδάκι τους και ο Νικόλας έχει βγει στο εξωτερικό για να σπουδάσει. Η Εύα και ο Ορέστης αποφάσισαν πως είναι καιρός να ζήσουν μαζί, ενώ η Στέλλα προσπαθεί να ζήσει τη ζωή της χωρίς να σκέφτεται τον Πάνο. Η κατάσταση της Ήβης έχει βελτιωθεί πολύ και βρίσκεται στο πλευρό γυναικών που έχουν αντιμετωπίσει παρόμοιες καταστάσεις. Χειρίζεται όμως λανθασμένο το όλο θέμα, αυτό θα την οδηγήσει σε μπελάδες. Στο πλευρό της πάντα ο Πάνος.

Όνειρο ήταν, επεισόδιο 44. Συντετριμμένος είναι ο Αντώνης με όλα αυτά που συμβαίνουν τις τελευταίες ώρες. Και οι υπόλοιποι ωστόσο είναι σοκαρισμένοι. Πολύ συγκινητική στιγμή όταν ο Αντώνης κοιτάζει τον γιο του. Η Ελπίδα έχει στον πλευρό της έναν γοητευτικό άντρα που είναι οικονομικός σύμβουλος και παίρνει μια πολύ σημαντική απόφαση. Η Ήβη συνεχίζει το έργο βοηθείας για τις γυναίκες που έχουν περάσει τα ίδια και ανοίγει γραμμή υποστήριξης.

Επεισόδιο 45. Η Ελπίδα παρόλο που είναι γοητευμένη και της αρέσει ο Άγγελος, ο οικονομικός σύμβουλος, εντούτοις αντιστέκεται στο φλερτ του. Τα εγκλήματα συνεχίζονται μέχρι και σήμερα και η αστυνομία πιστεύει πως για όλα αυτά ο δολοφόνος είναι μόνο ένας. Η Ήβη θέλει η Στέλλα να είναι μαζί με τον Πάνο και θα κάνει τα πάντα για αυτό, αλλά όταν αυτή ζητήσει την βοήθεια του, αυτός δεν θα της τη δώσει.

Επεισόδιο 46. Ο Αντώνης είναι βυθισμένος στην θλίψη με τον θάνατο της Άννας. Το πένθος του και η θλίψη του κοντεύουν να τον τρελάνουν. Η Ήβη λέει στον Πάνο πως ο ταξιτζής ήθελε να της κάνει κακό και ζητάει να την βοηθήσει. Στην Κύπρο φτάνει η αδερφή της Άννας για να αναλάβει την υπόθεση του Βίκτωρα Δραγούμη.

Επεισόδιο 47. Ο Βίκτωρας βγαίνει από την φυλακή και θέλει να ξανακερδίσει την Ελπίδα αλλά κρίμα για αυτόν καθώς αυτή θέλει τον Άγγελο. Ο αστυνόμος φαίνεται να είναι πολύ κοντά στην ανακάλυψη της γυναίκας που έκανε τους δυο φόνους αλλά και την εξαφάνιση ενός ταξιτζή. Ο Αντώνης διαβάζει τις σημειώσεις της Άννας. Εκεί διαβάζει πως κάποιος την απειλούσε