Όνειρο ήταν – Δείτε τα επεισόδια 48-49-50-51-52

ΟΝΕΙΡΟ ΗΤΑΝ - ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 48-49-50-51-52

Όνειρο ήταν – Δείτε τα επεισόδια 48-49-50-51-52

Όνειρο ήταν, επεισόδιο 48. Ο Αντώνης δεν μπορεί να ξεπεράσει και να αποδεχτεί τον άδικο χαμό της γυναίκας του και ψάχνει να βρει τι ήξερε η Άννα και την οδήγησε στον θάνατο της. Την ήταν αυτό το μυστικό που είχε αποκαλύψει και για αυτό την σκότωσαν. Έτσι αναγκάζεται να πάρει όλα τα πράγματα από την αρχή με τη βοήθεια της Ελπίδας και καταλήγουν σε ένα κάδρο που είχε δώσει στην Ελπίδα για να το φυλάει. Στο κάδρο αυτό ήταν μια γυναίκα. Ένα πάρα πολύ γνωστό για αυτόν πρόσωπο. Η ήβη θα προσπαθήσει να τραβήξει την προσοχή του Πάνου αλλά και του αστυνόμου οι οποίοι υποψιάζονται την Ήβη για την εξαφάνιση του ταξιτζή. Αυτό θα την οδηγήσει να πει πως…

Όνειρο ήταν επεισόδιο 49. Ο Βίκτωρας πιστεύει πως έχει προλάβει πρώτος αλλά ο Άγγελος γνώριζε από πριν τι θα έκανε ο Βίκτωρας και έτσι η Ελπίδα έχει ήδη προετοιμαστεί. Η Ήβη όταν βρίσκεται δίπλα στον Άγγελο κάπως περίεργα νιώθει και αυτό το λέει. Αυτός όμως ξέρει τι κάνει. Έχει πλέον παντού απλώσει τα δίχτυα του και συνεχίζει χωρίς εμπόδιο αυτό που θέλει να πετύχει.
Επεισόδιο 50. Ο Πάνος και η Στέλλα αποφασίζουν μετά από καιρό πως τελικά πρέπει να παντρευτούν. Ο καιρός παίρνει και η ήβη έρχεται συνέχεια όλο και πιο κοντά στον άγγελο. Ο Βίκτωρας θεωρεί πως πλέον είναι η κατάλληλη στιγμή ώστε να πάρει την κατάσταση στα χέρια του και θα ξεκινήσει να ψάχνει για τη Δόμνα, η οποία φένεται πως είναι υπεύθυνη για πολλές καταστάσεις στην οικογένεια Δραγούμη. Στην ερεύνα του αυτή, θα ανακαλύψει ένα μυστικό που σιγά σιγά θα καθαρίσει το τοπίο.

Επεισόδιο 51. Ο Αντώνης δέχεται επίθεση από κάποιον άγνωστο μέσα στο ίδιο του το σπίτι και μένει αναίσθητος. Ο Αντώνης μόλις ξυπνήσει θα δει πως ο άντρας αυτός του πήρε το πορτρέτο που η γυναίκα του είχε αγοράσει και το είχε δώσει να το φυλάνε. Πλέον αυτός φοβάται μήπως κάνουν κακό σε αυτόν αλλά και στο παιδί του έτσι αποφασίζει να πάει να ζήσει στο σπίτι Δραγούμη. Η Μαργαρίτα άθελα της θα γίνει μάρτυρας πολλών καταστάσεων από τον Νικόλα Αβραμίδη, τον πατέρα της Ελπίδας.

Επεισόδιο 52. Ο αστυνόμος λέει στον Πάνο πως για να αποφευχθεί ο διασυρμός της οικογένειας του η Ήβη θα πρέπει να πάει να καταθέσει για όλες αυτές τις δολοφονίες. Ο Αντώνης θα μάθει πως αυτός που σκότωσε την Άννα, δολοφονήθηκε! Αυτός εργαζόταν ως φύλακας σε εταιρεία που ανήκει στον Δραγούμη!