Όνειρο ήταν – Δείτε τα επεισόδια 53-54-55-56-57

ΟΝΕΙΡΟ ΗΤΑΝ - ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 53-54-55-56-57

Όνειρο ήταν – Δείτε τα επεισόδια 53-54-55-56-57

Όνειρο ήταν, επεισόδιο 53. Σοκαριστικές οι αποκαλύψεις σε αυτό το επεισόδιο καθώς η Ήβη αναγκάζεται να αποκαλύψει όλη την αλήθεια σχετικά με τις μέχρι τώρα δολοφονίες. Ο Άγγελος λέει στον Αντώνη πως θα κάνει τα πάντα για να τον βοηθήσει και να βρουν τον ένοχο της δολοφονίας της γυναίκας του, αλλά και ποιος ήταν αυτός που συμμετείχε στην απαγωγή της Ήβη.

Όνειρο ήταν επεισόδιο, 54.
Μια συνεργασία γεννιέται ανάμεσα στον αστυνομικό και τον Αντώνη, ο οποίος θέλει με κάθε κόστος να ανακαλύψει ποιος σκότωσε την Άννα και απήγαγε την Ήβη. Ο Άγγελος έχει αρχίσει και εντυπωσιάζει όλες τις γυναίκες της οικογένειας Δραγούμη, γεγονός που φοβίζει τον Βίκτωρα και τον Πάνο. Η Εύα μαθαίνει κάτι σοκαριστικό από ένα γράμμα που είχε αφήσει ο Παύλος σε κάποια θυρίδα.

Όνειρο ήταν επεισόδιο 55. Η Ήβη λέει στον Αντώνη πως πιστεύει πως κάποιος της έχει στήσει πλεκτάνη ώστε αυτή να θεωρηθεί ένοχη για τους φόνους και να την βάλουν φυλακή, βγάζοντας την από τη μέση. Ο Αντώνης τότε της λέει να πάει να κάνει ένα τεστ αλήθειας για να αποδείξει σε όλους την αθωότητα της. Η ήβη του λέει όμως πως για έναν φόνο αυτή είναι η ένοχη! Ο Άγγελος εξακολουθεί να κάνει τις πονηρές του κινήσεις σε συνεργασία με την Δόμνα. Κανείς δεν υποψιάζεται το παραμικρό και αυτός προχωρεί ατάραχος.

Επεισόδιο 56. Η ήβη θα συλληφθεί με βαριές κατηγορίες. Κατηγορείται πως αυτή έκανε τους φόνους. Όταν το μάθει αυτό η μάνα της θα καταρρεύσει και πάλι. Ο Αντώνης και ο Πάνος θα κάνουν τα πάνα για να μη καταδικαστεί η ήβη μιας και πιστεύουν στην αθωότητα της. Η Δόμνα και ο Άγγελος σχεδιάζουν να πείσουν την ελπίδα να μεταβιβάσει την περιουσία της στα δυο της αδέλφια.

Επεισόδιο 57. Η ελπίδα εμπιστεύεται τυφλά τον Άγγελο και υπογραφεί τα χαρτιά που της δίνει χωρίς καν να τα κοιτάξει! Με τα χαρτιά αυτά όλη της η περιουσία δεν της ανήκει. Ο δικηγόρος λέει στην οικογένεια Δραγούμη πως για να πέσει στα μαλακά η Ήβη θα πρέπει να ομολογήσει τους φόνους, ενώ ο Αντώνης προτείνει να πουν ότι πάσχει από ψυχική διαταραχή.