Όνειρο ήταν – Δείτε τα επεισόδια 58-59-60-61-62

ΟΝΕΙΡΟ ΗΤΑΝ - ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 58-59-60-61-627

Όνειρο ήταν – Δείτε τα επεισόδια 58-59-60-61-62

Όνειρο ήταν, επεισόδιο 58. Ο Νικόλας τελικά επέστρεψε από το εξωτερικό για να σταθεί στο πλευρό της οικογένειας του αλλά όταν βλέπει τον Άγγελο είναι αρνητικός γιατί μέσα του κάτι νιώθει και λέει τον φίλο του που είναι στο εξωτερικό να ψάξει τα πάντα σχετικά με αυτόν. Η Ήβη τελικά θα κάνει αυτό που της πρότεινε ο δικηγόρος, να ομολογήσει τελικά τις δολοφονίες λέγοντας πως έχεα σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα. Τότε η αστυνομία θα βρει το πτώμα του ταξιτζή και η κατάσταση θα μπερδευτεί πιο πολύ.

Όνειρο ήταν, επεισόδιο 59.Ο Νικόλας μόλις μάθει όλα αυτά που του λέει ο φίλος του για τον Άγγελο παθαίνει σοκ. Ο Αγγελος Γεωργιάδης έχει σκοτωθεί εδώ και πολλά χρόνια! Ο Νικόλας πλέον γνωρίζει πως ο Άγγελος είναι επικίνδυνος και το λέει αμέσως στον πατέρα του. Ο Αντώνης προτείνει να βγάλουν την Ήβη ως διχασμένη προσωπικότητα για να την αφήσουν ελεύθερη. Όλα όμως αλλάζουν όταν μαθαίνετε πως η Ήβη έκανε απόπειρα αυτοκτονίας.

Όνειρο ήταν επεισόδιο 60. Η Δόμνα και ο Άγγελος θα παίξουν το τελευταίο τους χαρτί. Αυτός θα κάνει τα πάντα ώστε η Ήβη να βγει εκτός φυλακής ενώ η Ελπίδα καταλαβαίνει πόσο πολύ αγαπά την κόρη της. Η Δόμνα θα πάει στο σπίτι της οικογένειας Δραγούμη με έναν δικηγόρο και θα πει στην Ελπίδα πως είναι η αδερφή της και μάλιστα το έχει αναγνωρίσει και η ίδια με την μεταβίβαση της περιουσίας.

Επεισόδιο 61. Η Ελπίδα νιώθει να καταρρέει μιας και ο άνθρωπος που πίστεψε την πρόδωσε, παρόλο που αυτή του έδωσε τα πάντα. Το καλό όμως είναι ότι η Ήβη θα αφεθεί ελεύθερη με όρους.

Επεισόδιο 62. Η Ελπίδα και ο Βίκτωρας θα κάνουν τα πάντα ώστε να πάρουν πίσω την περιουσία της, όμως αυτό που τους νοιάζει πιο πολύ ήταν να πάρουν και την Ήβη μαζί τους. Ο Άγγελος δέχεται τηλεφώνημα από τον γιο του!