ΌΝΕΙΡΟ ΉΤΑΝ – Δείτε τα ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 14-15-16-17

ΟΝΕΙΡΟ ΗΤΑΝ - Δειτε τα ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 14-15-16-17

ΌΝΕΙΡΟ ΉΤΑΝ – Δείτε τα ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 14-15-16-17

Επεισόδιο 14. Ο Παύλος Σιμεωνίδης τηλεφωνεί στην Ελπίδα ώστε αυτή να ψάξει λογιστικά έγραφα που είχαν « φτιαχτεί» πριν 14 χρόνια και αυτά αποδεικνύουν πως ο Βίκτορας είχε συνάψει συνεργασία με τον Κατσιά. Ο Αντώνης γνωρίζει πως η Ήβη δεν μπορεί να ξεπεράσει τα ψυχικά τραύματα της και θέλει να την βοηθήσει βάζοντας την σε μια κλινική αποκατάστασης, έτσι ενημερώνει τους γονείς της.

Επεισόδιο 15. Οι αποκαλύψεις συνεχίζονται με τον Αλέξανδρο να συναντά τον Βίκτωρα και να του αποκαλύπτει την άγνωστη μέχρι πρότινος ταυτότητα

της Δόμνας. Ποια ήταν πριν παντρευτεί; Η Ελπίδα ψάχνει και βρίσκει τελικά τις αποδείξεις με τα λογιστικά βιβλία. Η Ελπίδα με την Άννα έρχονται αντιμέτωπες με μια σοκαριστική αποκάλυψη.

Όνειρο Ήταν Επεισόδιο 16. Η ήβη δεν θέλει να φύγει, ζητά να μείνει στο σπίτι λέγοντας σε όλους πως θα κάνει τα πάντα για να συνέλθει. Από την άλλη πλευρά στο σπίτι του μαθηματικού ο πυροσβέστης βρίσκει το ημερολόγιο ενός κοριτσιού το οποίο όμως δεν ανήκει στην Ήβη, αλλά σε άλλη κοπέλα που η Ήβη γνωρίζει καλά.

Όνειρο Ήταν Επεισόδιο 17.  Η Στέλλα και η Άντρια ζητούν από την Ήβη να τις συγχωρέσει για τον τρόπο που της είχαν φερθεί στο παρελθόν, αυτή τις συγχωρά αλλά δεν έχει ξεχάσει τίποτα… Ο Ορέστης την ίδια στιγμή βλέπει εφιάλτη με το περαστικό που είχαν δημιουργήσει τότε αυτές οι δυο κοπέλες στην Ήβη και το είχαν κρύψει στο δάσος. Βασανίζεται και αναρωτιέται εάν αυτές οι δυο έχουν σχέση με την απαγωγή της. Ο Παύλος Συμεωνίδης αφήνεται ελεύθερος.