Όνειρο ήταν – Επεισόδιο 33-34-35

Όνειρο ήταν - Επεισόδιο 33-34-35
Όνειρο ήταν – Επεισόδιο 33-34-35

Όνειρο ήταν, επεισόδιο 33. Η Ελπίδα παθαίνει νευρικό κλονισμό με την απουσία της κόρης της και όλα όσα έχει μάθει αλλά παρουσιάζει κάποια σημάδια βελτίωσης. Οι γιατροί όμως δεν είναι αισιόδοξοι λέγοντας πως μόνο εάν δει την πραγματική της κόρη μπορεί να συνέλθει. Η αστυνομία έχει αρχίσει τις έρευνες για τον εντοπισμό της Αγγελικής και έτσι αρχικά έρχονται σε επαφή με τον Αντώνη, ο οποίος ενημερώνει τον Βίκτωρα σχετικά με το γεγονός αυτό. Δεν θα μπορέσουν να την κρύψουν για πολύ ακόμα. Τώρα όλοι γνωρίζουν ποιος είναι ο πραγματικός πατέρας της Ήβης μιας και έχουν στα χέρια τους τα αποτελέσματα του DNA.

Επεισόδιο 34. Συνεχίζουν να είναι συγκλονιστικές οι αποκαλύψεις μιας και βλέπουμε την Ελπίδα σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση να μην μπορεί να συνέρθει από το σοκ. Πλέον κρίνεται αναγκαία η μεταφορά της σε νοσοκομείο. Η Άννα χρησιμοποιεί μια νέα μέθοδο αυτή της ύπνωσης ώστε να πάρει νέες πληροφορίες για την Αγγελική. Ο Πάνος τραυματίζεται θανάσιμα από τον Αλέξανδρο, ο οποίος ήθελε να του πάρει το μενταγιόν.

Επεισόδιο 35. Ο Πάνος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση μιας και η μαχαιριά που του έδωσε ο Αλέξανδρος τον χτύπησε σε επικίνδυνη περιοχή. Οι γιατροί πιέζουν να χειρουργηθεί αμέσως αλλά η ομάδα αίματος του είναι σπάνια με αποτέλεσμα κανείς να μην μπορεί να του δώσει αίμα. Η Άννα και ο Αντώνης θέλουν να μελετήσουν το ημερολόγιο της Αγγελικής γιατί ξέρουν πως εκεί κρύβεται ένα μεγάλο μυστικό. Η Αγγελική πληροφορείται πως η μητέρα της δεν είναι καλά ψυχολογικά και θέλει να πάει κοντά της, λέγοντας πως μόνο αυτή μπορεί να την θεραπεύσει.