Όνειρο ήταν – Δείτε τα επεισόδια 68-59-70-71-72

ΟΝΕΙΡΟ ΗΤΑΝ - ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 68-59-70-71-72

Όνειρο ήταν – Δείτε τα επεισόδια 68-59-70-71-72

Όνειρο ήταν, επεισόδιο 68. Η Ήβη και ο Γκάμπριελ με την βοήθεια που τους παρέχει η Δόμνα κατάφεραν και έφυγαν από το σπίτι. Έχουν έτοιμα τα διαβατήρια τους και είναι έτοιμοι να φύγουν για την Κύπρο. Ο Βίκτωρας σε συνεργασία με τον Αντώνη και τον Πανό πιστεύουν πως κάτι πρέπει να κάνουν στην Δόμνα για να βάλει μυαλό, έτσι αποφασίζουν να την απαγάγουν.

Όνειρο ήταν, επεισόδιο 69. Η Δόμνα θα αποκαλύψει στον Αντώνη όλα τα γεγονότα που την σημάδεψαν και αποκαλύπτει τον λόγο που μισεί την οικογένεια Δραγούμη. Η ψυχολόγος των φυλάκων θα θέλει να πάει στον εισαγγελέα για να αποκαλύψει τις απειλές που δεχόταν η Ήβη από τον Άγγελο.

Επεισόδιο 70. Η Ελπίδα μαθαίνει πως ο Άγγελος και ο Κάτσιας ήταν φίλοι από τα παλιά. Φαίνεται πως και ο Πάνος έπαιζε από την αρχή το δικό του παιχνίδι. Ο αστυνόμος δίνει εντολή να πάνε να συλλάβουν τον Άγγελο.

Επεισόδιο 71. Η Στέλλα και ο Αντώνης θα μάθουν τα πάντα για τον Φραγκόπουλο, και θα καταλάβουν πως έχει ίδια στοιχεία με έναν γνωστό τους. Η Ήβη εμπιστεύεται τον Γκαμπριέλ και του ανοίγει την ψυχή της. Του μιλάει για το παρελθόν της, για την Δόμνα και τον Άγγελο, ακόμα και για την οικογένεια της.

Επεισόδιο 72. Πλέον ο Αντώνης είναι σίγουρος πως ο Φραγκόπουλος δεν είναι άλλος παρά ο Πάνος. Αυτός συνεργάζεται με τον Άγγελο και αυτός σκότωσε την Άννα. Θα πάει να βρει τον Πάνο και με ένα όπλο θα τον σημαδέψει στο κεφάλι. Θα παλέψουν σώμα με σώμα αλλά το όπλο θα τραυματίσει σοβαρά έναν από αυτούς.