Όρκος σιωπής – Επεισόδια 14-15-16-17-18

Όρκος σιωπής - Επεισόδια  14-15-16-17-18

Όρκος σιωπής – Επεισόδια 14-15-16-17-18

Όρκος σιωπής, επεισόδιο 14. Η Αλεξάνδρα παγαίνει στην Αθήνα για να δει τον Άρη. Θα συναντήσει όμως την Σοφία και γρήγορα θα έρθει η σύγκρουση. Ο Άρης δέχεται τηλεφώνημα από τον Στάθη και βρίσκεται σε δίλλημα. Θα δεχτεί ένα τηλεφώνημα που θα τον φέρει πολύ κοντά σε αυτό που ψάχνει. Ο Πέτρος θέλει να μιλήσει στον Έκτορα για τον Νώντα για τις προθέσεις του.

Όρκος σιωπής, επεισόδιο 15. Αναταραχή επικρατεί στην καρδιά του Άρη μετά την επίσκεψη της Στέλλας. Η Μαρίνα τα ξαναβρήκε με την Αλεξάνδρα και ο Έκτορας ενημερώνει τον Πέτρο για κάτι σημαντικό.

Επεισόδιο 16. Ο Πέτρος και ο Μενέλαος συναντιούνται μετά από τόσο καιρό. Η Ηλέκτρα λέει τον Στάθη πως έχει αισθήματα για τον Άρη, ο οποίος κατά περίεργο τρόπο δεν θέλει να ψάχνει άλλο το παρελθόν! Ο Τόνυ θέλει να χωρίσει η Στέλλα από τον Άγγελο. Η Ελένη βρίσκει παρηγοριά στην αγκαλιά του άντρα της.

Επεισόδιο 17. Αυτά που ήθελε ο Φίλιππος δεν του πήγαν και τόσο καλά. Η Ελένη δεν ξέρει με ποιον να μείνει, με τον Έκτορα η με τον Άρη, ο οποίος θυμάται την Ηλέκτρα. Η Μαρίνα βρίσκει την Αλεξάνδρα σε κακή κατάσταση

Επεισόδιο 18. Ο Πέτρος βλέπει την Θοδώρα και της λέει πως η Σοφία δεν θα μάθει ποτέ την αλήθεια. Ο Άρης ψάχνει να βρει τον Μενέλαο για να μιλήσουν. Όλοι προετοιμάζονται για το πάρτι, ενώ ο Πέτρος και ο Γιώργος προσχωρούν σε συνεργασία. Ο Άρης ψάχνει να μάθει πράγματα από την Αλεξάνδρα.

Δείτε τα πέντε πιο πάνω επεισόδια στο sigma tv, πατώντας εδώ.