Όρκος σιωπής – Επεισόδια 19-20-21-22-23

Όρκος σιωπής - Επεισόδια  19-20-21-22-23

Όρκος σιωπής – Επεισόδια 19-20-21-22-23

Όρκος σιωπής, επεισόδιο 19. Η Σάντρα στο πάρτι φαίνεται πως χάνει τον έλεγχο και ο Ιούλιος έρχεται σε δυσάρεστη θέση. Ο Έκτορας πηγαίνει στο Ναύπλιο και εκεί έρχεται αντιμέτωπος με την Αλεξάνδρα. Ο Τόνυ στήνει το σχέδιο κατά του Άγγελου. Η Ελένη θέλει να ξεκαθαρίσει την κατάσταση ανάμεσα στον Έκτορα και τον Άρη. Η Αλεξάνδρα θέλει να πει κάτι συγκλονιστικό στον Άρη. Το πάρτι αρχίζει να γίνεται πολύ επικίνδυνο.

Όρκος σιωπής, επεισόδιο 20. Η Σαντρα παθαίνει ένα ατύχημα και πλέον όλα έρχονται σε δεύτερη μοίρα. Η Σοφία και η Αλεξάνδρα βρίσκονται στον πλευρό της Ελένης και του άντρα της και αναρωτιούνται τι έχει συμβεί. Ο Άγγελος νιώθει ενοχές με ότι έχει να κάνει με την Στέλλα. Ο Ηλίας αρχίζει να θέλει την Ηλέκτρα. Τα αποτελέσματα των εξετάσεων της Σάντρας δεν είναι καλά και η οικογένεια είναι ανήσυχη. Ο Άρης θυμωμένος με αυτό που συμβαίνει απαιτεί από τον Ιούλιο εξηγήσεις.

Όρκος σιωπης επεισόδιο 21. Η Αλεξάνδρα θέλει να είναι ήσυχη πως ο Τόνυ θα τιμωρηθεί σκληρά. Ο Άρης μαθαίνει κάτι πολύ σοκαριστικό και αρχίζει να αμφισβητεί τον Πέτρο. Η Στέλλα έρχεται αντιμέτωπη με την αλήθεια και αυτό που θα κάνει θα πληγώσει πολύ την Σάντρα

Επεισόδιο 22. Η παράνομη σχέση του Έκτορα με την Ελένη κινδυνεύει να αποκαλυφθεί. Η Αλεξάνδρα και ο άντρας της ζητούν εξηγήσεις από τον Τόνυ για ότι συνέβη με τον Άγγελο. Η Σάντρα βγαίνει από το νοσοκομείο με τους δικούς της να προσπαθούν να την ηρεμίσουν. Η Νίκη επισκέπτεται τον Νώντα αλλά εκεί κάτι συμβαίνει.

Επεισόδιο 23. Ο Στάθης ζητά από τον Άρη να προστατεύσει με κάθε κόστος την Ηλέκτρα σε ότι και εάν της συμβεί. Η Αλεξάνδρα με τον άντρα της παίρνουν μαζί τους στο Ναύπλιο την Σάντρα για να νιώσει καλύτερα. Η Βασιλική μαθαίνει όλη την αλήθεια σχετικά με τον Τόνυ. Η Μαρίνα θέλει να πάει στην Κύπρο.