Όρκος σιωπής – Επεισόδια 29-30-31-32-33

Όρκος σιωπής - Επεισόδια  29-30-31-32-33

Όρκος σιωπής – Επεισόδια 29-30-31-32-33

Όρκος σιωπής, επεισόδιο 29. Ο Άρης ψάχνει να βρει την Ηλέκτρα αλλά αυτή τον αποφεύγει και θέλει να αφοσιωθεί στη δουλειά της. Η Αλεξάνδρα δεν είναι καλά και ζητά από την Μαρίνα να επιστρέψει, αλλά αυτή δεν δέχεται. Ο Έκτορας δέχεται να πάει στην Κύπρο για να βοηθήσει στην προεκλογική εκστρατεία. Στον Έκτορα αρέσει η Χριστίνα αλλά κάνει σαν να μην τρέχει τίποτα. Ο Άρης λέει στην Μαρίνα πως ο γάμος του με την Ελένη έφτασε στο τέλος του. Η Στέλλα συναντά τον Λεωνίδα. Η Σάντρα και ο Ιούλιος είναι μαζί…

Όρκος σιωπής, επεισόδιο 30. Ο Πέτρος αποφασίζει να αποκαλύψει μόνο ένα μέρος της αλήθειας στον Άρη, ο οποίος δεν πείθεται με όλα αυτά, αλλά επηρεάζεται. Ο Γιώργος λέει πως ο Νώντας έχει κάνει σχέση με την Νίκη. Ο Άρης θέλει να μάθει το νέο αριθμό τηλεφώνου της Ηλέκτρας. Η Ελένη λέει πως θα προχωρήσουν στην αίτηση διαζυγίου με τον άντρα της. Όλοι τώρα ψάχνουν να βρουν τον Λεωνίδα. Η Στέλλα παθαίνει σοκ όταν έρχεται σε επαφή με την πραγματικότητα.

Επεισόδιο 31. Ο Πέτρος και ο Στάθης συναντιούνται. Η συνάντηση τους, τους οδηγεί στο ξανασκεφτούν την συμφωνία,. Ο Ηλίας θέλει να πλησιάσει την Μαρίνα μιας και είναι πολύ εντυπωσιασμένος. Ο Άρης βλέπει τον Αντώνη ώστε να κάνει άλλη μια προσπάθεια να μάθει το παρελθόν. Από την άλλη πλευρά ο Τόνυ πρέπει να πάρει μια απόφαση. Η Σάντρα τσακώνεται με την Ελένη. Η Αλεξάνδρα ψάχνει να βρει πληροφορίες από μια παράξενη πηγή.

Επεισόδιο 32. Η Αλεξάνδρα θέλει να μάθει τι είναι αυτό που της κρύβει ο Γεράσιμος. Η Νίκη ψαρεύει τον Νώντα για τις δουλειές του Γιώργου. Η Δάφνη μαθαίνει επιτέλους ποιος είναι Έκτορας και το σκληρό του πρόσωπο. Η Μαρίνα θα μάθει κάτι που την σοκάρει και θα την κάνει να μάθει σχετικά με τον Πέτρο. Ο Άρης πηγαίνει στην Αθήνα για να έρθει πρόσωπο με πρόσωπο με την Ελένη.

Επεισόδιο 33. Ο Τόνυ λέει πως αυτός και η Στέλλα έχουν συγγένεια μεταξύ τους. Η Στέλλα είναι χαρούμενη και λέει πως τα ξαναβρήκε με τον Άγγελο και πως ο Ιούλιος την θέλει στα αλήθεια. Η Μαρίνα έρχεται κοντά με τον Αντώνη αλλά για να μάθει πληροφορίες. Ο Άρης μαθαίνει πως η Ελένη έχει σχέση με τον Έκτορα. Ο Ηλίας λέει στην Μαρία πως ο Πέτρος είναι ένας από τους πιο ισχυρούς άντρες. Ο Άγγελος χωρίζει με την Στέλλα.