Όρκος σιωπής – Επεισόδια 34-35-36-37-38

Όρκος σιωπής - Επεισόδια  34-35-36-37-38

Όρκος σιωπής – Επεισόδια 34-35-36-37-38

Όρκος σιωπής, επεισόδιο 34. Η Σοφία θέλει να μιλήσει στον Τόνυ, αλλά ο Πέτρος την αποτρέπει από το να το κάνει. Το κάνει αυτό διότι οι αποκαλύψεις θα πληγώσουν πολλούς. Η Αλεξάνδρα του λέει να πουν την αλήθεια τουλάχιστον στην Σοφία. Ο Άγγελος μαθαίνει τι συμβαίνει με τη Στέλλα και τη χωρίζει με ένα περίεργο τρόπο. Ο Έκτορας θέλει την Χριστίνα αλλά η Δάφνη έχει άλλα σχέδια. Η Σοφία πάει να παρηγορήσει τη Στέλλα. Και η Σάντρα πάει να παρηγορήσει τη Στέλλα, αλλά εκεί την περιμένει κάτι δυσάρεστο.

Όρκος σιωπής, επεισόδιο 35. Όλοι τώρα ψάχνουν να βρουν την εξαφανισμένη Στέλλα. Η Σοφία δεν ξέρει πως η κόρη της έχει εξαφανιστεί και πηγαίνει να ξεκαθαρίσει με τον Άγγελο στην Αθήνα. Το μαθαίνει όμως και σοκάρεται με την Βασιλική να είναι στο πλευρό της. Ο Έκτορας προσπαθεί να τα βγάλει πέρα με τις δύο γυναίκες του!

Επεισόδιο 36. Η Ηλέκτρα σιγά – σιγά τα καταφέρνει με τον μικρό Αχιλλέα. Η Νίκη κατάλαβε πως κάτι παίζεται μεταξύ της Χριστίνας και του Έκτορα και παίρνει θέση. Ο Τόνυ πηγαίνει στη Θοδώρα αλλά αυτή τον αιφνιδιάζει. Ο Ιούλιος θέλει να μάθει από τον Άγγελο τι ήταν αυτό που τον έκανε να χωρίσει τη Στέλλα.

Επεισόδιο 37. Η Σάντρα προσπαθεί να δικαιολογήσει τον Άγγελο στη Στέλλα. Και η Σοφία μετά τα όσα της λέει ο Άγγελος σοκάρεται. Η αποκάλυψη της αλήθειας απλά θα είναι τραγικές. Η Χριστίνα θέλει να εκδικηθεί τον Έκτορα. Η Δάφνη προσπαθεί να έρθει πιο κοντά με τον Αντώνη.

Επεισόδιο 38. Ο Άρης μαθαίνει πως η Ηλέκτρα βρίσκεται στην Αθήνα και θέλει να ψάξει σχετικά με αυτό. Η Μαρίνα έρχεται σε κόντρα με τους γονείς της για την Σοφία ενώ όλοι ψάχνουν να βρουν τι γίνεται με τον Άγγελο.