Όρκος σιωπής – Επεισόδια 5-6-7-8

Όρκος σιωπής - Επεισόδια  5-6-7-8

Όρκος σιωπής – Επεισόδια 5-6-7-8

Όρκος σιωπής, επεισόδιο 5. Η Δάφνη πειράζει τον Αντώνη ο οποίος ακόμα και τώρα ανησυχεί για τον Πανίκο ενώ εκείνος της λέει πως εγκατέλειψε την υπόθεση. Η Μαρίνα ζητά από τον Πέτρο να της πει όλα όσα ξέρει για τα κρυμμένα μυστικά. Ταυτόχρονα περνάει όμορφες στιγμές με τον Μιχάλη που έχει πολλές σκοτεινές πλευρές. Ο Στάθης παίρνοντας πολλά χρήματα πείθεται να πει στον Άρη για το παρελθόν. Η Στέλλα ξέρει το μυστικό και νιώθει άσχημα. Ο Άγγελος λέει στη Στέλλα μια πολύ άσχημη ιστορία.

Όρκος σιωπής, επεισόδιο 6 .Η Μαρίνα βρίσκεται μπροστά σε κάτι πολύ συνταρακτικό το οποίο στη συνέχεια θα της επηρεάσει όλη της τη ζωή. Ο Τόνυ αρχίζει να παραπονιέται στον Άγγελο για την περίεργη σχέση του με τη Στέλλα. Ο Αντώνης μαθαίνει πως στο νησί έχει ξεκινήσει δυναμικά μια νέα οργάνωση. Ο Πανίκος έρχεται σε παφή με την Ντεμέτ, μια κοπέλα που μόνο απαρατήρητη δεν θα του είναι. Ο Άρης έπειτα από τη συνάντηση με ένα πρόσωπο κλειδί θα βρεθεί πολύ κοντά στην αλήθεια.

Επεισόδιο 7. Ο Άρης εξακολουθεί τις έρευνες για να βρει τον δολοφόνο του πατέρα του Η Νίκη θέλει με κάθε τρόπο να διώξει τον Διονύση από τη Χριστίνα. Ο Τόνυ λέει στη Θοδώρα πως ο Άγγελος και η Στέλλα είναι ζευγάρι και αυτή απαιτεί αυτοί δυο να τα χαλάσουν. Ο Στάθης ανακοινώνει πως θα πάει στην Ελλάδα για να βρει τον Άρη. Ο Νοώντας δίνει εντολή να διαγράψουν όλα τα στοιχεία από τον υπολογιστή του Γιώργου. Η πρώτη συνάντηση Ηλέκτρας με Μιχάλη φέρνει και την ανατροπή.

Επεισόδιο 8. Ο Άρης είναι τόσο εντυπωσιασμένος από το στοιχείο που του δίνει η Ηλέκτρα, αλλά και από την ίδια την Ήλεκτρα. Θα κάνουν μαζί ένα ταξίδι το οποίο θα εκμεταλλευτεί ο Πέτρος. Ο Αντώνης μαθαίνει κάτι πολύ ανήσυχο για τον αδερφό του και δεν ξέρει πώς να το χειριστεί. Η Μαρίνα έρχεται πολύ κοντά στους γονείς της ενώ κάποιος επισκέπτεται την Αλεξάνδρα.