Όρκος σιωπής – Επεισόδιο 1-2-3-4

Όρκος σιωπής - Επεισόδιο  1-2-3-4

Όρκος σιωπής – Επεισόδιο 1-2-3-4

Όρκος σιωπής – επεισόδιο 1. Στην οικογένεια Ασλάνη που έχει μέλη στην Αθήνα, στην Κύπρο και στο Ναύπλιο, οι σχέσεις είναι μπερδεμένες, λόγω ένοχων μυστικών που προέρχονται από το παρελθόν και σχετίζονται με την δολοφονία του Παύλου Δημοσθένους. Ο Στάθης πληροφορείται πως είναι σοβαρά άρρωστος. Σκέφτεται τι θα απογίνει η κόρη του και πώς να διαχειριστεί ένα μυστικό που κρύβει τόσα χρόνια. Στο φετινό μνημόσυνο η οικογένεια Ασλάνη, φαίνεται να έρχεται πιο κοντά. Ένα παράξενο τηλεφώνημα ωστόσο, θα ανατρέψει τις σχέσεις και πάλι.

Προβολή Επ: sigma tv

Όρκος σιωπής – επεισόδιο 2.
Το μνημόσυνο τελειώνει και οι συγγενείς φαίνεται πως αρχίζουν και πάλι τις εντάσεις. Το πρόβλημα της Σοφίας με το ποτό αρχίζει σιγά -σιγά να φαίνεται προς τα έξω. Ο Πέτρος ανησυχεί πολύ για τα νέα στοιχεία που βρήκε ο Άρης σχετικά με την δολοφονία του πατέρα του. Αυτός αγωνιά να μάθει τον δολοφόνο. Ο Τόνυ ζητά από τον Άγγελο να χωρίσει τη Στέλλα. Όμως οι δυο νέοι είναι καλά μαζί. Ο Άρης φτάνει στην Κύπρο και εκεί ξεκινά η απογοήτευση.

Προβολή Επ: sigma tv

Επεισόδιο 3. Την Μαρίνα επισκέπτεται ένα πρόσωπο από το ένοχο παρελθόν και τότε αρχίζει η ανησυχία της ίδιας αλλά και την Αλεξάνδρας και του άντρα της. Ο Άρης ζητά βοήθεια για τις έρευνες που κάνει. Η Στέλλα επισκέπτεται την Σάντρα στην πρωτεύουσα και μαθαίνει κάτι που θα τα αλλάξει όλα. Ο Γιώργος κάνει τη πιο έξυπνη κίνηση της ζωής του και έτσι αποφεύγει να πέσει στην παγίδα που του είχαν στήσει.

Επεισόδιο 4. Ο Σταύρος χάνει πάρα πολλά λεφτά στο Καζίνο. Η Σοφία πετάει έξω από το σπίτι την Αγγελική. Η Σάντρα αρχίζει να βλέπει με άλλα μάτια τον Ιούλιο, ο οποίος όμως την βλέπει μόνο φιλικά. Ο Άρης λέει στην Ελένη πως τον παρακολουθούν αλλά αυτός θα συνεχίσει. Η Μαρίνα ζητά από τον Πέτρο να της πει όλα όσα αυτός γνωρίζει για την δολοφονία, ενώ ταυτόχρονα ζει όμορφες στιγμές με τον Μιχάλη. Η Στέλλα αρχίζει να έχει τύψεις για το μυστικό.