Ραγισμένες καρδιές – επεισόδιο 1-2-3-4-5

Ραγισμένες καρδιές - επεισόδιο 1-2-3-4-5

Ραγισμένες καρδιές, επεισόδιο 1

Ο πάμπλουτος επιχειρηματίας Τζιχαν αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα στο γάμο του και τη γυναίκα του ονόματι Ντιλάρα. Στην πραγματικότητα είναι μαζί εξαιτίας των παιδιών τους. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα ο επιχειρηματίας να περνάει ατέλειωτες ώρες δουλεύοντας. Η Γκιουλσερέν από την άλλη πλευρά είναι μια πάμφτωχη γυναίκα την οποία ο άνδρας της την έχει παρατήσει. Σκοπός της να προσφέρει τα πάντα στην κόρη της Χαζάλ. Οι δυο αυτές οικογένειες από ένα μοιραίο λάθος που συνέβη στο μαιευτήριο ενώνονται με κάποιο τρόπο, καθώς η μια μεγαλώνει το παιδί της άλλης.

Ραγισμένες καρδιές, επεισόδιο 2

Ο Τζιχάν και η Γκιουλσερέν δεν γνωρίζει την ύπαρξη του άλλου. Οι δρόμοι τους όμως θα ενωθούν εξαιτίας αυτού του τραγικού λάθους που συνέβη στο νοσοκομείο. Η κόρη του Τζχαν είχε ένα ατύχημα και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, εκεί οι γιατροί του ανακοινώνουν πως δεν πρόκειται για δική τους κόρη, μια είδηση που φέρνει αναστάτωση στην οικογένεια.

Ραγισμένες καρδιές, επεισόδιο 3

Οι δυο γονείς θα προσπαθήσουν να λύσουν με μυστικό τρόπο το πρόβλημα που έχει προκύψει, καθώς δεν θέλουν να διαρρεύσει προς τα έξω η είδηση αυτή. Τα πράγματα όμως δεν πάνε όπως τα σχεδιάζει κανείς. Η κοπέλα μαθαίνει πως δεν αποτελεί βιολογική τους κόρη και νιώθει ξένη, με τους γονείς της να της λένε πως αυτό δεν αλλάζει την αγάπη που έχουν για αυτήν. Όμως αυτή αποφασίζει να βρει την πραγματική της μητέρα

Ραγισμένες καρδιές, επεισόδιο 4

Από την άλλη πλευρά η Γκιουλσερέν ζει σε ένα προάστιο της Κωνσταντινούπολης στο ίδιο σπίτι με την κουνάδια της, η οποία της δημιουργεί συνεχώς προβλήματα και την κόρη της η οποία έχει συνεχώς οικονομικές απαιτήσεις. Όμως γρήγορα έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με την κανονική της κόρη. Η Ντιλάρα από την άλλη πλευρά συνεχίζει κανονικά τη ζωή της σαν να μην έχει συμβεί τίποτα και αυτό διότι την βιολογική κόρης της την μεγάλωσε μια φτωχή γυναίκα και φοβάται τώρα μην επηρεαστεί το όνομα της οικογένειες.

επεισόδιο 5.

Η Τζανσού αποκαλύπτει ποια είναι η πραγματική της μητέρα. Η Γκιουλσερέν σοκάρεται όταν μαθαίνει πως τόσο καιρό μεγαλώνει ένα ξένο παιδί. Φοβάται μήπως χάσει το παιδί που μεγάλωσε, με την Ντιλάρα να μην ενδιαφέρετε και πολύ να γνωρίσει την βιολογική της κόρη. Η Χαζαλ αποφασίζει να γνωρίσει τους πάμπλουτους γονείς της…