Ραγισμένες καρδιές – επεισόδιο 11-12-13-14-15

Ραγισμένες καρδιές - επεισόδιο 11-12-13-14-15

Ραγισμένες καρδιές, επεισόδιο 11

Η Γκιουλσερέν είναι ράκος καθώς η κοπέλα που μεγάλωσε σαν να είναι δική της κόρη, τώρα την απαρνιέται. Η Ντιλαρα είναι έξαλλη καθώς ο άνδρας της βρίσκεται συνεχώς με την Γκιουλσερέν. Η Γκιουλσερέν και η Χαζαλ επιστρέφουν στο σπίτι αλλά εκεί τους περιμένει η Τσανζού. Η Χαζαλ και η Τσανζου έρχονται για πρώτη φορά αντιμέτωπες. Η Χαζαλ κάνει ότι μπορεί για να τραβήξει το ενδιαφέρον του πατέρα της, με τη Τσανζόυ να στενοχωριέται με το ψέμα που την είπε η Ντιλαρα.

Ραγισμένες καρδιές, επεισόδιο 12

Ο δικηγόρος καθυστερεί σκόπιμα να εκδώσει το διαζύγιο αλλά ο Τζιχαν θέλει να πάρει το διαζύγιο πάση θυσία. Η Σολμαζ πιστεύει πως εάν πει στη Ντιλάρα πως σχετικά με την εξώγαμη κόρη τη Χαζαλ, θα τη σοκάρει. Η Χαζαλ έχει προκαλέσει πολλά προβλήματα στην μητέρα της και για ακόμα μια φορά λέει στους συμμαθητές της για το πόσο πλούσιος είναι ο βιολογικός της πατέρας. Ο Οζαν και η Τσανσου ανησυχούν μήπως ο πατέρας και η μητέρα της θα πάρουν διαζύγιο. Η Γκιουλσερεν αποφεύγει τον Τζιχαν. Εκείνη όμως όταν θα βρεθεί σε κίνδυνο, τότε αυτός είναι δίπλα της και την προστατεύει.

Ραγισμένες καρδιές, επεισόδιο 13

Η Ντιλάρα προσπαθεί να αποδείξει στον πλούσιο κύκλο της πως ο άνδρας της δεν είναι τέτοιος άνθρωπος, ώστε να αποκτήσει ένα παιδί εκτός γάμου. Η Ντιλαρα πηγαίνει στο σπίτι της Γκιουλσερέν και της λέει να συναντηθούν ώστε να μιλήσουν για το τι θα κάνουν με τα παιδιά. Όταν αυτή φύγει από το σπίτι, η Γκιουλσερεν τηλεφωνεί στον Τζιχαν για να συναντηθούν, όπου του ζητά να μην χωρίσει την γυναίκα του. Η Χαζαλ, ανυπομονεί να πάρει τη θέση της Τσανζου στην οικογένεια. Πλησιάζει τον αδελφό της, αλλά αυτός δεν την δέχεται και τότε η μικρή αποφασίζει να τον εκδικηθεί.

Ραγισμένες καρδιές, επεισόδιο 14

Η Ντιλάρα φοβάται τον Αμπέρ. Ένταση στην πλούσια οικογένεια αφού το διαζύγιο έχει προκαλέσει ανησυχία στα παιδιά τους, Η Ντιλαρα δεν δέχεται να δώσει το διαζύγιο και αυτός θέλει να χωρίσει για βρει την πραγματική αγάπη.

επεισόδιο 15

Η Γκιουλσερεν και η Τσανζου έρχονται όλο και πιο κοντά, ενώ η Χαζαλ ετοιμάζεται πυρετωδώς για να κλέψει τις εντυπώσεις όταν πάει επίσημα να γνωρίσει την οικογένεια της. Η Ντιλάρα γνωρίζει πως ο άντρας της αγαπάει τη Γκιουλσερέν.