Ραγισμένες καρδιές – επεισόδιο 16-17-18-19-20

Ραγισμένες καρδιές - επεισόδιο 16-17-18-19-20

Ραγισμένες καρδιές, επεισόδιο 16

Η Κεριμάν πιστεύει πως ο Θεός του έδωσε μια ευκαιρία για να την εκμεταλλευτεί και έτσι να γλιτώσει από τη φτώχεια. Θα κάνει ότι μπορεί για να κλέψει χρήματα από την πλούσια οικογένεια που ήρθε στον δρόμο της. Η Γκιουλσερεν κάνει ένα λάθος και η ατμόσφαιρα γίνεται βαριά, κάνοντας τα πράγματα δύσκολα για αυτήν. Ο Ραχμι λέει πως βρήκε το κολιέ της Γκιουλσερεν στην τσέπη του Τζιχαν προκαλώντας σοκ στην οικογένεια. Η Γκιουλσερέν βλέπει πως δεν μπορεί να νικήσει την Ντιλαρά και έτσι φεύγει από το σπίτι. Μόλις ο Τζιχαν πάει να την ακολουθήσει η γυναίκα του λέει πως συνέλαβαν τον γιο τους .

Ραγισμένες καρδιές, επεισόδιο 17

Η σχέση του Τζιχαν και της Ντιλάρα δεν είναι καθόλου καλή. Η ντιλαρα τον πιέζει το ίδιο και ο πατέρας της , έτσι αποφασίζει να τη χωρίσει για να ηρεμίσει. Μιλάει μάλιστα με τη Τσανζου για το τι νιώθει για την Γκιουλσερεν. Η Ντιλάρα θέλει να εκδικηθεί την Γκιουλσερεν καθώς πιστεύει πως αυτή φταίει που θέλει να την χωρίσει ο Τζιχαν . Η Γκιουλσερεν δεν μπορεί να ξεπεράσει αυτό που πέρασε στο γεύμα. Έτσι χάνει τις αισθήσεις της και βλέπει πως στο πλάι της βρίσκεται…

Ραγισμένες καρδιές, επεισόδιο 18

Ο Τζιχαν και η ντιλαρα είναι χαρούμενοι καθώς ο γιος τους βγήκε από τη φυλακή. Ο Τζιχαν ανησυχεί καθώς η Γκιουλσερεν δεν απαντάει στο τηλέφωνο. Η φτωχή μάνα κλονίζεται όταν βλέπει πως η κόρη της έχει φύγει από το σπίτι έχοντας πάρει μαζί όλα της τα πράγματα. Η Τζανσου σοκάρεται όταν βλέπει τη Χαζαλ στην έπαυλη.

Επεισόδιο 19.

Η Γκιουλσερεν πιστεύει πως έχασε την Χαζαλ για πάντα. Όταν ο Τζιχαν μαθαίνει τα νέα ζητά από την Ντιλαρά τον λόγο. Αυτή του λέει πως δέχεται να του δώσει διαζύγιο αρκεί να έχει μαζί, της δυο της κόρες. Η Χαζαλ περνά μια χαρά στην έπαυλη, αλλά συμπεριφέρεται πολύ άσχημα σε όλους. Ακόμα και η Ντιλαρα είναι εξαγριωμένη μαζί της, αφού τη θέλει μόνο για να εκδικηθεί την Γκιουλσερεν και δεν την βλέπει ως πραγματική της κόρη.

Επεισόδιο 20.

Τα δυο αδέλφια δεν μπορούν να δεχτούν πως οι γονείς τους θα χωρίσουν, ενώ η συμπεριφορά της Χαζαλ τους αναστατώνει. Ένα άρθρο σε μια εφημερίδα βγαίνει και βγάζει τα άπλυτα της πλούσιας οικογένειας στη φόρα.